Monolit misterios, descoperit de echipajul unui elicopter în deșert

24.11.2020
Monolit misterios, descoperit de echipajul unui elicopter în deșert
Foto: Department of Public Safety, Utah

Echipajul unui elicopter, care aparține Department of Public Safety din statul american Utah, a descoperit un monolit metalic misterios în deșert.

Elicopterul ajuta Division of Wildlife Resources să numere exemplarele dintr-o specie de oi sălbatice din regiune, când cei de la bord au observat ceva ce pare desprins din filmul „2001: A Space Odyssey”.

„Unul dintre biologi l-a observat și s-a întâmplat să zburăm direct deasupra lui”, a declarat pilotul Bret Hutchings pentru o stație locală de televiziune.

Citește și: VIDEO: Descoperire neașteptată făcută într-o piatră care pentru un ochi obișnuit părea comună

Monolitul – cu o înălțime de aproximativ 3,7 metri, realizat din metal argintiu, strălucitor – este îngropat în nisip. Potrivit pilotului, obiectul nu pare să fi căzut acolo, ci mai degrabă a fost pus de cineva.

Un monolit ilegal

Totuși, Hutchings crede că în spatele obiectului este mai degrabă un artist decât un extraterestru. „Cred că este vreun artist new wave sau ceva, cineva care a fost un mare fan al ‘2001: A Space Odyssey’”, a adăugat pilotul.

Foto: Department of Public Safety, Utah

În filmul din 1968 este o scenă în care apare un monolit negru.

În Utah este ilegal să pui astfel de structuri în spațiul public fără autorizație, „indiferent de pe ce planetă ești”, a transmis Department of Public Safety, într-un comunicat.

Zona în care se află obiectul nu a fost făcută publică.

Sursa: CNN

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video