Incident într-un centru de carantină: O asistentă în costum de protecție și-a dat combinezonul jos, iar ce a urmat e terifiant

28.12.2020
Incident într-un centru de carantină: O asistentă în costum de protecție și-a dat combinezonul jos, iar ce a urmat e terifiant
Foto: Shutterstock

Un incident bizar s-a petrecut într-un centru de carantină, unde o asistentă și-a dat jos echipamentul de protecție pentru a face sex, într-o baie, cu un pacient bolnav de COVID-19.

Cei doi au fost reținuți și se află în izolare, după ce informații despre incident au fost publicate pe o rețea de socializare. Cel care le-a postat este chiar bărbatul bolnav de COVID-19.

Acesta a încărcat capturi de ecran din WhatsApp cu dialogurile pe care le-a avut cu asistenta medicală.

O asistentă din categoria „Așa nu”

Cazul bizar s-a petrecut într-un centru de carantină din capitala indoneziană Jakarta. După intervenția poliției, bărbatul a fost pus sub supraveghere și se află în același centru. Femeia a fost interogată, iar acum se află în izolare.

Cei doi urmează să fie judecați pentru a-și afla pedepsele.

În Indonezia au fost înregistrate peste 735.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar aproape 22.000 de oameni au murit din cauza COVID-19. Statul asiatic are o populație de 268 de milioane de oameni.

Sursa: India Today

CITEȘTE ȘI:

Doctorul Anthony Fauci: Nu te vaccina anti-COVID dacă suferi de această afecțiune

Dovada vaccinării pentru COVID-19 va putea fi stocată în portofelul virtual de pe iPhone în unele țări

LG prezintă robotul anti-COVID. Folosește lampă cu UV pentru igienizarea suprafețelor