Studiu site de aventuri extraconjugale: Iată cum arată amanta perfectă

03.06.2020
Studiu site de aventuri extraconjugale: Iată cum arată amanta perfectă

Un studiu realizat de site-ul SeekingArrangement.com relevă cum arată amanta perfectă în opinia celor care folosesc serviciul. S-a ajuns la această concluzie după ce au fost analizate căutările făcute pe platformă de 468.000 de bărbați însurați.

Studiul a arătat că amanta perfectă este: blondă, cu studii superioare, singură, are între 25 și 31 de ani, ochi verzi, un corp atletic, măsură 70D la sutien, este senzuală, deschisă la minte, energică și pasionată de yoga.

„Femeia ilustrată în studiu este suficient de matură pentru a înțelege dinamica unei aventuri, dar suficient de tânără pentru a avea o exuberanță tinerească”, potrivit lui Brandon Wade, șeful companiei care deține site-ul de aventuri extraconjugale.

Acestea sunt femeile cu care bărbaţii îşi înşală cel mai des nevestele

Realitatea este, însă, diferită de fantezie. Site-ul de aventuri extraconjugale IllicitEncounters.com a realizat, în 2016, un sondaj online pentru a afla cu ce tip de femeie bărbaţii îşi înşală cel mai des soţiile.

Pe primul loc s-au situat bonele copiilor (25% dintre respondenţi). Pe locul doi s-a situat o prietenă veche (18%), iar pe trei menajera (17%). Au urmat: cumnata (12%) şi partenera celui mai bun prieten (5%).

La sondaj au participat 700 de bărbaţi însuraţi din Marea Britanie. Aproape jumătate dintre aceştia (48%) au recunoscut că şi-au înşelat nevasta cu o persoană din apropierea cercului familiei.

Un alt studiu, realizat de site-ul de aventuri extraconjugale Ashley Madison, relevă modalităţile prin care cei care înşală comunică cu persoanele cu care au o aventură. Cercetarea a fost realizată pe un eşantion de 1.500 de utilizatori ai serviciului.

Pe primul loc în topul gadgeturilor şi serviciile folosite pentru a comunica de către amatorii de escapade se situează telefonul mobil personal.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a descoperit, în timp ce folosea Google Maps, că soţia l-a înşelat

Cum împachetezi consola Wii a celui cu care te-a înşelat logodnica

Un bărbat infidel a fost dat de gol de un bug vechi al imprimantelor

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News