Un bărbat cere 160.000 de dolari despăgubiri de la o femeie cu care s-a sărutat

17.06.2020
Un bărbat cere 160.000 de dolari despăgubiri de la o femeie cu care s-a sărutat

Un bărbat britanic în vârstă de 45 de ani a dat în judecată o femeie cu care a avut o întâlnire în timpul căreia cei doi s-au sărutat.

Martin Ashley Conway, din Londra, cere 136.000 de lire sterline (160.000 de dolari) despăgubiri după ce ar fi luat herpes de la o femeie care s-a recomandat ca fiind „Jovanna Lovelace”.

Cei doi s-au întâlnit pe site-ul de dating Meetup.com.

Martin Ashley Conway

Conway susține că herpesul care i-a apărut la gură i-a făcut viața un coșmar; mănâncă cu dificultate, iar afecțiunea este dureroasă.

Instructorul de fitness spune că virusul – herpes simplex – este unul de care nu va scăpa niciodată. Odată pătruns în organism, virusul nu mai poate fi eliminat, transmite CSID. Tratamentele împotriva herpesului se concentrează pe ameliorarea simptomelor.

Faptul că știe acest lucru i-ar fi provocat acestui bărbat depresie și atacuri de panică.

El susține că femeia cu care s-a sărutat ar fi trebuit să îi spună că are virusul. Acuzata s-a declarat nevinovată.

Datingul online poate fi periculos

Serviciile online de dating ascund uneori și alte pericole. Doi experți în securitate informatică, Noam Rotem și Ran Locar, au descoperit, pe internet, expuși 850 GB de date din aplicații de dating.

Printre informații se numără imagini explicite, fișiere audio, capturi de ecran din chat-uri de pe alte platforme, nume, date de naștere, adrese de email și chitanțe.

Foto: Pixabay

CITEȘTE ȘI:

Studiu site de aventuri extraconjugale: Iată cum arată amanta perfectă

Aplicaţie de dating pentru aranjarea partidelor de sex în grup, folosită pentru a pune pe hartă locaţia fiecărui utilizator

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult