VIDEO: Furt de pe șantierul Drumului Expres Craiova – Pitești, surprins de o dronă

12.10.2020
VIDEO: Furt de pe șantierul Drumului Expres Craiova - Pitești, surprins de o dronă
Foto: captură din video

Un utilizator de dronă a surprins un furt pe șantierul Drumului Expres Craiova – Pitești. Mai multe persoane fură materiale de construcție cu o căruță.

Clipul video a fost publicat pe canalul MND de pe YouTube. Drona a fost ridicată, cel mai probabil, din curiozitate de către posesorul acesteia, care dorea să vadă stadiul lucrărilor.

Când și-au dat seama că sunt filmați, hoții au plecat. O femeie și-a acoperit fața, dar nu înainte de a arăta scene obscene către cameră.

Clipul filmat de dronă a dat naștere unei anchete

Înregistrarea a ajuns și la autorități, iar Inspectoratul Județean de Poliţie Olt a trimis agenții din localitate să ancheteze cazul. Un purtător de cuvânt a declarat, pentru Adevărul, că „nu există nicio plangere privind sustragerea unor bunuri din zona în care se efectuează lucrări de construcţie”.

„În urma unor imagini apărute în mediul online, poliţiştii Postului de Poliţie Barza efectuează cercetări pentru identificarea celor care au săvârşit fapta, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, a adăugat acesta.

Dronele au devenit mai populare ca niciodată în pandemie. Aceste aparate de zbor sunt folosite atât pentru recreere, cât și în lupta cu COVID-19. Multe state, însă, printre care și România, au o legislație restrictivă, care nu permite folosirea dispozitivelor de acest fel oriunde, oricât de mici ar fi.

CITEȘTE ȘI:

Un utilizator a dat, cu drona, peste o pădure ciudată în Siberia

FOTO: Un bărbat a surprins, cu drona, un rechin aflat în apropierea copiilor lui

Un vultur a doborât drona de 950 de dolari a unei instituții

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult