Google Search are acum Dark Mode și în interfața pentru web browser

12.05.2021
Google Search are acum Dark Mode și în interfața pentru web browser

După multe mânări, Google activează Dark Mode și în interfața Google Search pentru browserul web.

Aparent, Google testează tema Dark pentru Google Search încă de la finalul anului trecut, aceasta putând fi bifată folosind comutatorul din colțul din dreapta sus a paginii web.

Noua versiune Google Search va fi disponibilă pentru platformele desktop, respectiv, PC-uri cu Windows 10 și MacOS. Tema de interfață Dark va putea fi activată doar după ce primești notificarea „Tema întunecată este acum disponibilă”.

Din fericire, noua versiune Google Search nu este o exclusivitate adresată browser-ului propriu, Chrome Google, aceasta funcționând la fel de bine și cu alte browsere web cunoscute, precum Mozilla Firefox și Microsoft Edge.

Google Search Dark Mode

Odată bifat pe Google Search, noul Dark Mode este folosit în mod permanent, însă poți comuta oricând la versiunea clasică, Light, folosind butonul afișat în colțul dreapta-sus a paginii web. În funcție de regiune, ar putea dura câteva săptămâni pentru ca noua funcționalitate să fie disponibilă.

Google Search Dark Mode

Spre deosebire versiunile pentru Android ale serviciilor Google, majoritatea edițiilor pentru desktop încă nu au și o versiune Dark Mode, fapt ce confirmă doar prioritatea acordată de Google pentru platformele mobile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult