Acer Aspire R7 are o ediţie specială Star Trek, unul dintre cele 25 de exemplare va fi oferit pe eBay

06.06.2013
Acer Aspire R7 are o ediţie specială Star Trek, unul dintre cele 25 de exemplare va fi oferit pe eBay

Acum o lună, Acer a lansat Aspire R7, un laptop convertibil care foloseşte un design original, acesta permiţându-i să fie folosit în mai multe moduri, în funcţie de unghiul şi poziţionarea ecranului şi piciorului rabatabil. Aspire R7 a fost promovat anterior în cadrul unui clip publicitar care a folosit secvenţe din filmul Star Trek: Into Darkness, însă apropierea dintre Acer şi Paramount Pictures nu s-a oprit aici.

Pe lângă modelul comercial prezentat anterior, Acer a produs şi o ediţie limitată a acestui laptop, care a fost ornamentată cu sigla flotei spaţiale din universul Star Trek şi foloseşte un finisaj diferit pentru carcasa din aluminiu. În plus, acest model special este oferit într-o cutie de mari dimensiuni, care mai conţine un poster semnat de către actorii filmului, un disc cu coloana sonoră a filmului şi alte tipuri de conţinut media precum wallpapere sau filme. Dincolo de aceste detalii, ediţia specială a lui Aspire R7 are o configuraţie similară modelelor comerciale, adică un ecran de 15″ cu rezolutie Full HD, un procesor Intel Core i5 tactat la 1,8 GHz şi stocare hibridă cu 1TB HDD şi 24 GB SSD.

Din păcate pentru împătimiţii Star Trek, ediţia limitată a laptopului Aspire R7 a fost produsă doar în 25 de exemplare şi nu va fi comercializată. Din fericire, unul dintre aceste exemplare va fi scos la licitaţie pe eBay. Licitaţia va avea loc între 14 şi 24 iunie, iar veniturile obţinute în urma acestei vânzări vor fie trimise către două organizaţii cu scop caritabil

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News