Ce oferă Omen Transcend 14, noul laptop de gaming al celor de la HP

10.01.2024
Ce oferă Omen Transcend 14, noul laptop de gaming al celor de la HP

În cadrul la Consumer Electronics Show (CES) 2024 din Las Vegas, HP a dezvăluit noul său laptop de gaming, Omen Transcend 14, promițând o experiență de gaming îmbunătățită, dar și soluții personalizate de computing, scrie PC World.

Astfel, noul laptop se alătură portofoliului gaming al celor de la HP, care include produse din gamele OMEN și HyperX. Mai exact, gama de produse oferă laptopuri, accesorii și software, toate având scopul de a îmbunătăți experiența gamerilor.

HP a introdus Omen Transcend 14, un laptop de gaming, destinat utilizatorilor care caută un dispozitiv pentru a rula cele mai performante jocuri video. Acesta este echipat cu un ecran OLED și specificații de cea mai înaltă tehnologie, fiind caracterizat de HP ca fiind cel mai răcoros și ușor laptop de gaming de 14 inci din lume.

Laptopul vine cu un ecran OLED 2.8K IMAX Enhanced Certified și o rată de reîmprospătare de 120Hz, oferind o experiență de joc captivantă, dar și potrivită pentru crearea de conținut. De asemenea, laptop-ul este echipat și cu o tastatură RGB lattice-less sky printed.

Autonomie de până la 11,5 ore

Omen Transcend 14 cântărește 1,637 g și este proiectat pentru gaming-ul de oriunde. Acesta oferă până la 11,5 ore autonomie și un adaptor PD tip C de 140W pentru o încărcare rapidă. Noul dispozitiv este alimentat de procesorul Intel Ultra 9 185H și GPU NVIDIA GeForce RTX 4070. Inovațiile termice includ o cameră de vapori și tehnologia de flux cu două canale a celor de la Intel, făcându-l cel mai eficient laptop de gaming de 14 inci din lume, cu o presiune statică de 4 ori mai mare și o capacitate termică de 80W.

Laptopul introduce, de asemenea, capacități de inteligență artificială prin procesoarele Intel și Nvidia, precum și AI încorporat cu Otter.ai, oferind transcript live, subtitrări în timp real și note generate de AI. În plus, Omen Transcend 14 este cunoscut a fi primul laptop de gaming din lume cu audio reglat de sistemul HyperX.

Pe lângă Omen Transcend 14, HP a îmbunătățit și laptop-ul OMEN Transcend 16.1 inch, adăugând o opțiune de ecran OLED 2.5K cu o rată de reîmprospătare de 240Hz. Laptopurile de gaming Omen 16.1 inch și Victus 16.1 inch au fost actualizate, de asemenea, cu cele mai recente procesoare Intel i7 HX.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult