Fieldbook K122 este un hibrid tabletă-laptop pregătit pentru Apocalipsă

18.01.2017
Fieldbook K122 este un hibrid tabletă-laptop pregătit pentru Apocalipsă

Producătorul francez Logic Instrument a lansat Fieldbook K122, un sistem profesional hibrid tabletă-laptop rezistent la şocuri şi uzură. Produsul se adresează celor care lucrează în industrii variate, precum construcţii, minerit sau extracţie petrolieră.

 

Dispozitivul are un ecran bazat pe tehnologie IPS cu diagonala de 12,2 inchi, care oferă o rezoluţie de 1.920×1.080 pixeli. Ecranul este protejat cu Gorilla Glass şi poate primi comenzi, potrivit producătorului, prin mănuşi sau de la degetele umede.

Fieldbook K122 include procesor Intel x5-Z8350, iar în versiunea de bază dispune de 4 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 128 GB (extensibilă prin intermediul portului pentru card Micro SD). Dispozitivul dispune de suport 4G/LTE, GPS şi include două porturi USB, un port USB Type-C, unul HDMI şi unul Ethernet.

 

 

Acumulatorul are o capacitate de 13.000 mAh.

 

Hibridul este rezistent la apă, praf, temperaturi ridicate sau scăzute şi şocuri. Preţul pentru versiunea standard este de 1.598 de euro. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult