Noile laptopuri Samsung Galaxy Book Pro și Pro 360 apar în imagini neoficiale

22.03.2021
Noile laptopuri Samsung Galaxy Book Pro și Pro 360 apar în imagini neoficiale

Cunoscută deocamdată doar din zvonuri, seria Galaxy Book Pro este pregătită în două versiuni de design: laptop ultraportabil și tabletă convertibilă.

Potrivit detaliilor furnizate de Evan Blass, o celebră sursă de zvonuri despre produse Samsung nelansate, Galaxy Book Pro folosește o platformă X86 cu procesor Intel Core 11th Gen și accelerare grafică Nvidia MX450. Samsung ar putea lansa și o versiune low-cost numită Galaxy Book Go, motorizată de o platformă ARM.

Samsung va livra modelul Book Pro în două versiuni de culoare, albastru și argintiu. În schimb,  modelul Pro 360 va fi oferit în nuanțe de auriu și bleu-marine. Ambele vor fi disponibile cu ecrane OLED de 13 inch și 15 inch, touchpad dedicat și tastatură cu numpad inclus. Doar modelul convertibil va putea fi utilizat împreună cu accesoriul S Pen.

Galaxy Book Pro

După imaginile furnizate putem confirma prezența unei ieșiri pentru căști, port USB-C și slot microSD pe Galaxy Book Pro 360, respectiv port USB-A pe modelul Book Pro. Pe lista dotărilor mai intră conectivitate Thunderbolt 4 și modul LTE (opțional).

Deși, sistemul de operare nu este menționat în mod expres, prezența accesoriului S Pen implică cel mai probabil folosirea platformei Chrome OS, întâlnită deja pe Galaxy Chromebook 2 și alte portabile Samsung de generație recentă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult