Gadget-uri utile pentru birou și proiecte personale, de luni în oferta Lidl

25.08.2022
Gadget-uri utile pentru birou și proiecte personale, de luni în oferta Lidl

Săptămâna aceasta la Lidl au fost disponibile câteva produse foarte interesante, atât pentru cei care se pregătesc de școală, cât și pentru cei care mai au de „meșterit” prin jurul casei. Se pare că Lidl va continua și săptămâna viitoare cu produse din aceste categorii, oferind o selecție de gadget-uri pentru elevi sau chiar pentru cineva care lucrează la un birou, dar și pentru cei care mai lucrează prin jurul casei la diverse proiecte personale.

Back to school cu gadget-uri de birou

În programul Back to School de la Lidl, găsim începând de luni, 29 august, câteva accesorii foarte utile. În primul rând, avem o Lampă cu LED-uri pentru iluminarea unui birou seara. Lampa are un consum de 10W, însă este și multifuncțională. Aceasta are termometru digital, care arată în timp real temperatura din cameră, iar afișajul arată permanent data și ora exactă. Această lampă de 59,99 lei va fi cu siguranță utilă pentru elevii care vor începe să se întoarcă la programul de făcut teme seara începând din luna septembrie.

Tot pentru elevi, Lidl introduce în ofertă o ascuțitoare electrică de creioane. Aceasta vine cu baterie în pachet și permite a ascuțirea a două tipuri de creioane, cu diametru între 9 și 12mm și cu diametru între 6 și 8 mm. Ascuțitoarea are și un capac pentru a proteja introducerea accidentală a degetelor în interior. Aceasta costă doar 27,99 lei.

Citește și Camere de supraveghere și alarmă wireless la reducere, în oferta Dedeman

Un dispozitiv pentru birou care ar putea fi util atât pentru elevi, cât și pentru părinți este Distrugătorul de documente. Acesta poate tăia documente automat, și poate fi chiar instalat pe un coș de gunoi datorită unui braț telescopic. La 79,99 lei, acest dispozitiv ar putea face aruncarea hârtiilor vechi mai simplă, fără riscul că cineva ar putea să le citească în cazul în care le găsește.

Cei care lucrează la diverse proiecte personale prin jurul casei vor aprecia cu siguranță aceste unelte

Spuneam că și cei care au înclinații spre proiecte în jurul casei vor găsi „gadget-uri” utile la Lidl săptămâna viitoare. Tot de luni, supermarketul va băga în ofertă un Invertor pentru sudură. Acesta are cablu de 4 metri și vine cu garanție de 3 ani. Prețul este de 399 lei și va fi cu siguranță util pentru cei care au de sudat diverse prin curte.

Iar pentru că sudura implică riscuri, Lidl introduce în ofertă și două modele de mască pentru sudat. Diferențele între ele sunt de design, întrucât ambele oferă același câmp vizual de 9,2 x 4,2 cm și se pot întuneca automat în doar 0,0004 secunde atunci când detectează lumină foarte puternică de la aparatul de sudură. Acestea au și un LED integrat, pentru a ilumina zona de lucru. Masca de sudură automată costă 169 de lei.

sursa: oferta Lidl

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult