Reduceri de primăvară la Kaufland! TOP 3 cele mai atractive produse Parkside

01.04.2024
Reduceri de primăvară la Kaufland! TOP 3 cele mai atractive produse Parkside
Untitled design - 1

Luna aprilie începe cu reduceri la Kaufland pentru mai multe produse din gama Parkside. Mașina de găurit a primit o reducere de aproape 50%.

Odată cu temperaturile în creștere, Kaufland taie din preț pentru unele dintre cele mai căutate scule din gama de produse Parkside. Începând cu miercuri, 3 martie 2024, clienții vor putea achiziționa unelte Parkside la prețuri accesibile din magazinele Kaufland.

Vremea frumoasă și temperaturile în creștere reprezintă ocazia perfectă pentru startul curățeniei de primăvară și, de ce nu, startul pentru câteva renovări prin grădină și prin curte. Pentru acestea am ales câteva produse accesibile din gama Parkside ce vor fi disponibile săptămâna aceasta la Kaufland.

Mașina de găurit – 149 de lei

Această unealtă se numără printre preferatele clienților, iar acum va putea fi cumpărată cu un preț foarte bun. Mașina de găurit Parkside este redusă cu 42% de la 259,99 lei, la 149 de lei. Cu o putere maximă de 750W și un cuplu de 10 Nm, poate fi unealta ideală pentru amenajări interioare, mai ales dacă trebuie să faceți găuri pentru cablaje, spre exemplu.

Cablul de alimentare măsoară 3 metri în lungime, ceea ce oferă un plus de flexibilitate acestei unelte. De asemenea, pachetul include accesoriile necesare.

Fierăstrău pendular – 199 de lei

O altă unealtă foarte utilă, mai ales dacă plănuiți să lucrați cu lemn, este fierăstrăul pendular de la Parkside, care va putea fi achiziționat la reducere, de asemenea. Fierăstrăul de 800W, cu cursă a lamei de 22 cm și accesorii incluse va putea fi achiziționat cu 199 de lei din magazinele Kaufland, fiind redus de la 259,99 de lei.

Trusa metalică cu unelte – 399 de lei

Nu în ultimul rând, am selectat trusa metalică cu unelte, care conține 92 de piese, ideală pentru cei pasionați de mecanică și care vor să se ocupe singuri de reparațiile mașinii lor sau de alte operațiuni ce necesită o trusă de scule completă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult