Cum arată Huawei Band 9. Cât ar urma să coste noile brățări de fitness

18.03.2024
Cum arată Huawei Band 9. Cât ar urma să coste noile brățări de fitness

Chiar dacă Huawei a primit interdicția de a folosi versiunea actualizată a sistemului de operare Android în telefoanele sale, popularitatea acestora scăzând dramatic, producătorul chinez încă ține steagul sus când vine vorba despre alte categorii de produse. Spre exemplu, pe segmentul de “wearables” (smartwatch-uri, brățări de fitness, căști audio), Huawei se laudă cu o poziție fruntașă în România. Poziție pe care, cel mai probabil, compania chinezeasca intenționează să și-o păstreze și prin următoarele generații de astfel de gadget-uri.

Astfel, la aproape un an de la debutul lui Huawei Band 8, lansarea celei de-a 9-a generații de brățări de fitness de la Huawei se apropie cu pași repezi. Conform unor noi informații „scăpate” pe Internet, Huawei Band 9, alături de noile căști audio FreeLace Pro 2 ar urma să fie lansate în luna aprilie a acestui an.

Mai mult, un întreg set de imagini promoționale ale brățării Huawei Band 9 și-a făcut apariția pe Internet, grație leak-urilor de la diferite magazine ce vor oferi acest produs. Aceasta ar urma să poarte numărul de model KIM-B19, fiind conceput sub numele de cod „Kimi”. Dacă este să ne luăm după fotografii, Band 9 va fi aproape identic cu Band 8, acesta fiind, la rândul său, foarte similar cu Huawei Band 7.

Modelul Huawei Band 9 va include un ecran AMOLED cu diagonala de 1,47 inci și o rezoluție de 368×194, o baterie cu capacitatea de 180 mAh, rezistență la apă de 5 ATM și conectivitate Bluetooth și Wi-Fi, iar prețul va fi neschimbat față de generația anterioară: 59€.

Diferite sunt însă culorile în care va fi disponibilă această nouă brățară de fitness: negru, albastru, alb, galben și roz. Vor fi oferite și noi curele pentru aceste brățări, inclusiv o versiune din material textil care va acompania modelul Band 9 albastru.

Totuși, în teaser-ele oficiale, Huawei a promis „o nouă eră în ceea ce privește articolele de modă purtate la mână și îmbunătățiri pentru monitorizarea somnului”, deci este foarte posibil ca noul Band 9 să ascundă mai multe decât lasă de înțeles fotografiile scăpate pe Internet.

Huawei Band 9

Sursa: GSMArena.com

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News