Huawei a lansat Watch Ultimate Design, cel mai scump smartwatch din oferta brandului

02.10.2023
Huawei a lansat Watch Ultimate Design, cel mai scump smartwatch din oferta brandului

Huawei a lansat cel mai scump și mai exclusivist ceas din gama sa de smartwatch-uri. Intitulat Watch Ultimate Design, noul model este realizat din aur de 18K.

Smartwatch-urile pot fi foarte practice, deoarece pot comunica cu telefonul, astfel că poți citi notificări, monitoriza activitatea zilnică și multe altele, pe lângă afișarea timpului. De asemenea, pot reprezenta și un accesoriu cool, iar dacă erai în căutarea unui smartwatch practic și arătos, în același timp, Huawei Watch Ultimate Design ar putea fi soluția.

Huawei Watch Ultimate Design are aceleași specificații cu varianta obișnuită. Folosește un ecran AMOLED de 1,5 inch cu o rezoluție de 466×466 de pixeli și dispune de o suită întreagă de senzori, de la accelerometru, la barometru sau de temperatură. Noul ceas inteligent respectă noua poziționare de brand, Fashion Forward, anunțată recent de Huawei, care reflectă dorința companiei de a crea produse axate pe un design aparte.

Huawei Watch Ultimate Design este realizat din aur de 18 karate

Huawei Watch Ultimate Design este realizat din aliaj de aur de 18K, cu un conținut de aur de 75%. Cadranul acestuia este realizat din șase secțiuni speciale din aur turnat, iar coroana și butoanele de pe corpul ceasului sunt, la rândul lor, realizate din aliaj de aur de 18K, notează Economica.net.

Ceasul beneficiază de standardul de rezistență la apă ISO 22810 precum și de standardul EN13319, aplicat echipamentelor de scufundări, suportând scufundări la 100 de metri adâncime, în 4 moduri diferite, fiind incluse aici scufundări tehnice și profesionale.

Potrivit companiei,  ceasul asigură, de asemenea, până la 2 săptămâni de viață a bateriei și vine cu o încărcare până la 25% din capacitatea bateriei în doar 10 minute.

Designul și tehnologia vin și cu un preț destul de consistent, astfel că Huawei Watch Ultimate Design costă în România 14.999 de lei, fiind disponibil pentru precomandă pe site-ul oficial al producătorului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult