iOS 16.0.3 pregătit pentru a rezolva una dintre cele mai mari probleme de pe iPhone

04.10.2022
iOS 16.0.3 pregătit pentru a rezolva una dintre cele mai mari probleme de pe iPhone

iOS 16 a venit cu doar câteva noutăți reale, dar a introdus o mulțime de bug-uri, vizibile atât pe noile modele iPhone 14, cât și pe modele mai vechi care nu aveau aceste probleme de ordin software pe versiunile anterioare. Apple a lansat rapid două versiuni noi software pentru repararea rapidă a unor probleme, însă acestea nu au rezolvat totul. Se pare că înainte de iOS 16.1, o versiune mult așteptată, care va marca și debutul iPadOS 16.1, va mai apărea un update intermediar care va rezolva câteva probleme urgente.

iOS 16.0.3 va fi lansat înainte de update-ul major 16.1

MacRumors spune că iOS 16.0.3 va rezolva una dintre cele mai mari probleme din prezent ale iPhone-urilor. Aplicația Mail poate fi blocată de anumite mesaje, utilizatorii având accesul complet blocat la respectiva adresă de e-mail din aplicație. O altă problemă considerată de Apple „gravă” ar fi legată de afișarea pe anumite modele de iPhone la luminozitate scăzută. Imaginile par să facă un efect de licărire. Deși pare o problemă hardware, se pare că Apple o va rezolva prin software.

Alte probleme ale iOS 16 vor fi cel mai probabil corectate abia în iOS 16.1. De exemplu, Apple a confirmat deja că va corecta afișajul procentajului bateriei introdus în versiunea 16.0. Acum, pe parcursul consumului de baterie, bara va scădea și își va schimba culoarea în galben în modul low-power.

Update-ul iOS 16.0.3 ar putea fi lansat cândva săptămâna aceasta, în timp ce versiunea majoră, iOS 16.1, ar putea fi lansată abia spre sfârșitul lunii. Odată cu acesta va debut și noul sistem de operare pentru iPad, cât și noul macOS Monterey. Ambele introduc noua interfață de multitasking Stage Manager.

sursa: MacRumors

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult