Microsoft Outlook va avea funcție de autocompletare a mesajelor și suport pentru comandă vocală

23.09.2020
Microsoft Outlook va avea funcție de autocompletare a mesajelor și suport pentru comandă vocală

Microsoft anunță un nou serviciu de asistență prin comandă vocală, special adaptat pentru clientul Outlook.

Disponibil pe toate cele trei platforme majore – Windows, Android și iOS – noul serviciu de asistență prin comandă vocală folosește algoritmi de inteligență artificială pentru a oferi servicii de căutare în colecția de mesaje și chiar dictarea mesajelor email, atunci când tastarea manuală nu este o opțiune viabilă. Utilizatorii Outlook vor putea folosi serviciul de comandă vocală și pentru a programa evenimente în calendar, apela colegii de serviciu prin Microsoft Teams și iniția căutări după fișiere.

Microsoft Outlook devine și mai ușor de folosit

Tot bazat pe inteligență artificială, un nou sistem predictiv va sugera răspunsuri predefinite pentru mesajele primite, adaptate la contextul acestora.  Același sistem predictiv va funcționa și în timp ce tastezi mesaje email, propunând completări pe care le poți insera cu o simplă alunecare peste textul afișat în continuarea mesajului, scutind timp pentru alte activități importante.

Utilizatorii versiunii Outlook pentru Android vor putea și să aleagă și un set personalizat de acțiuni care să apară în dreptul mesajelor anunțate în lista de notificări, cum ar fi ștergere, arhivare, sau marchează citit.


De acum, înregistrările programate în Calendar vor fi ilustrate cu informații despre starea vremii în ziua respectivă, ajutând utilizatorii să prevadă ajustări de ultim moment, vizând aspecte cum ar fi ținuta folosită și ora de întâlnire.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult