Microsoft pregăteşte o nouă actualizare majoră pentru Windows 10

Microsoft pregăteşte o nouă actualizare majoră pentru Windows 10

Cu nume de cod Redstone 2, următoarea actualizare importantă pentru sistemul de operare Windows 10 este aşteptată în luna martie 2017.

Referită intern cu denumirea „Windows 10 Version 1703”, succesoarea ediţiei Windows 10 Anniversary ar urma să fie anunţată cu ocazia unui eveniment Surface PC, programat pentru data de 27 octombrie.

Deocamdată, informaţiile despre îmbunătăţirile pregătite sunt puţine, funcţiile testate în cadrul programului Windows Insider fiind puţine la număr şi relativ minore. Printre noutăţi se numără o nouă funcţie blue light reduction care ar trebui să reducă oboseala ochilor la folosirea PC-ului pe timp de noapte, respectiv modificări aduse asistentului Cortana pentru reducerea diferenţelor între platforma PC şi dispozitivele mobile. Microsoft plănuieşte şi introducerea unei funcţii numită „HomeHub”, responsabilă cu gestionarea accesoriilor Smart.

Cu siguranţă, mai multe detalii vom afla din surse oficiale cu ocazia evenimentului pregătit de Microsoft pentru finalul acestei luni.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult