Suita Adobe CS6, disponibilă de azi în magazine

07.05.2012
Suita Adobe CS6, disponibilă de azi în magazine

Adobe a finalizat noua versiune a suitei de aplicaţii profesionale pentru design, Adobe CS6, disponibilă începând de astăzi în mai multe versiuni compatibile cu sistemele de operare Windows şi Mac OS X.

Suita Adobe CS6, disponibilă de azi în magazine

CS6 include versiuni actualizate pentru toate aplicaţiile din gama Adobe Creative Suite, printre care şi pachetul Adobe Photoshop, respectiv Adobe After Effects. Păstrând tradiţia, Adobe pune la dispoziţia publicului o ofertă variată de pachete cu aplicaţii, adaptate pentru diverse domenii de activitate.

Preţurile încep de la 699 dolari pentru o licenţă Photoshop şi pot urca până la 2599 dolari, dacă optăm pentru colecţia de 16 aplicaţii din pachetul Master Collection.

Începând cu 11 mai, Adobe lansează şi noua platformă Creative Cloud, menită să servească drept locaţie centrală pentru salvarea şi distribuirea de conţinut, creat folosind aplicaţiile din suita Adobe CS6. Serviciul este disponibil pe baza unui abonament lunar în valoare de 49,99, respectiv 29.99 dolari cu abonamentul pentru studenţi.

Din păcate odată cu lansarea oficială, Adobe a retras de la download versiunea de încercare a suitei Adobe Photoshop CS6 Beta, astfel că testarea gratuită a noului pachet de aplicaţii nu mai este posibilă. Cei care au apucat deja să descarce versiunea beta, pot utiliza în continuare aplicaţiile până la expirarea perioadei de încercare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult