Windows Store va permite alegerea locaţiei de instalare pentru aplicaţiile mari

16.06.2016
Windows Store va permite alegerea locaţiei de instalare pentru aplicaţiile mari

Dacă la aplicaţii uzuale, cum ar fi un web browser sau client pentru reţele de socializare, spaţiul de stocare ocupat nu prea este o problemă, altfel stau lucrurile cu jocurile şi aplicaţiile mari, disponibile acum şi în Windows Store.

Venind în ajutorul celor care au extins deja memoria internă în care este găzduit sistemul de operare Windows 10, adăugând un hard disk suplimentar sau card microSD, Windows Store va permite selectarea dispozitivului de stocare preferat la momentul instalării fiecărei aplicaţii. În acest mod, gestionarea colecţiei de jocuri şi aplicaţii cumpărate din Windows Store nu ar trebui să mai pună probleme, acestea fiind descărcate direct în spaţiul de stocare selectat.

Trebuie spus că alegerea unei alte partiţii pentru instalarea aplicaţiilor era posibilă şi până acum, însă pentru asta era necesară o vizită la secţiunea Store settings, spaţiul de stocare selectat fiind apoi folosit pentru toate aplicaţiile instalate ulterior.

Microsoft anunţă Windows 10 Anniversary Update
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult