FOTO: O creatură misterioasă a fost găsită pe o plajă din Marea Britanie

05.08.2020
FOTO: O creatură misterioasă a fost găsită pe o plajă din Marea Britanie

Rămășițele de la o creatură misterioasă, asemănată de unele persoane cu un mamut, au fost descoperite pe o plajă din Marea Britanie.

Numită „Ainsdale Anomaly”, creatura se afla pe plaja Merseyside din apropiere de orașul Liverpool. Animalul are blană și pare să aibă o altă vietate atașată de el, posibil printr-un cordon ombilical. De aceea, unii oameni cred că a murit în timpul nașterii.

„Semăna cu o balenă care a mâncat un cal care a mâncat un delfin”, a declarat un bărbat, care a făcut mai multe poze, publicate ulterior pe grupul Ainsdale Community de pe Facebook.

Deocamdată, nimeni nu a reușit să identifice creatura. Un consilier de la organizația Natural England crede că este vorba despre o specie de balenă.

Animalul se afla în stare avansată de descompunere, iar rămășițele sale sunt analizate de biologi marini de la Universitatea din Liverpool.

Citește și: O larvă a început să folosească plastic pentru cochilie, iar efectele pot fi profunde

Un incident similar s-a petrecut în 2017 în Filipine. Creatura descoperită atunci pe o plajă nu a fost identificată.

Uneori, lucrurile misterioase care ajung pe plaje sunt identificate. Un obiect misterios în formă de disc a fost descoperit pe o plajă din Florida, SUA, în mai, iar imaginile s-au viralizat.

Era vorba de un sistem, aparent simplu, folosit de pescarii din Africa de Vest pentru a atrage tonul.

Sursa: NDTV

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult