FOTO: O creatură misterioasă a fost găsită pe o plajă din Marea Britanie

05.08.2020
FOTO: O creatură misterioasă a fost găsită pe o plajă din Marea Britanie

Rămășițele de la o creatură misterioasă, asemănată de unele persoane cu un mamut, au fost descoperite pe o plajă din Marea Britanie.

Numită „Ainsdale Anomaly”, creatura se afla pe plaja Merseyside din apropiere de orașul Liverpool. Animalul are blană și pare să aibă o altă vietate atașată de el, posibil printr-un cordon ombilical. De aceea, unii oameni cred că a murit în timpul nașterii.

„Semăna cu o balenă care a mâncat un cal care a mâncat un delfin”, a declarat un bărbat, care a făcut mai multe poze, publicate ulterior pe grupul Ainsdale Community de pe Facebook.

Deocamdată, nimeni nu a reușit să identifice creatura. Un consilier de la organizația Natural England crede că este vorba despre o specie de balenă.

Animalul se afla în stare avansată de descompunere, iar rămășițele sale sunt analizate de biologi marini de la Universitatea din Liverpool.

Citește și: O larvă a început să folosească plastic pentru cochilie, iar efectele pot fi profunde

Un incident similar s-a petrecut în 2017 în Filipine. Creatura descoperită atunci pe o plajă nu a fost identificată.

Uneori, lucrurile misterioase care ajung pe plaje sunt identificate. Un obiect misterios în formă de disc a fost descoperit pe o plajă din Florida, SUA, în mai, iar imaginile s-au viralizat.

Era vorba de un sistem, aparent simplu, folosit de pescarii din Africa de Vest pentru a atrage tonul.

Sursa: NDTV