Primele imagini ale hibridului tabletă/telefon ASUS Padfone Mini

09.12.2013
Primele imagini ale hibridului tabletă/telefon ASUS Padfone Mini

ASUS a trimis vineri invitaţiile oficiale pentru evenimentul de lansare a hibridului tabletă/telefon Padfone Mini, acesta urmând sa fie dezvăluit pe data de 11 decembrie. Între timp, cei curioşi pot vedea cum va arăta acest viitor produs, imaginile confirmând designul care a fost doar schiţat din câteva linii în cadrul invitaţiei.

Cu un design simplu care aminteşte de alte tablete cu ecran de 7” de la ASUS precum MemoPad HD7, staţia de andocare cu ecran oferă acelaşi sistem de prindere cu şină pe care l-am văzut la Padfone 2. Spre deosebire de predecesorul său, locaşul telefonului de la Padfone Mini este rotit la 90 de grade, ASUS urmând principiul conform căruia tabletele cu diagonale mici se folosesc preponderent în poziţia verticală.

Specificaţiile produsului sunt încă necunoscute, pentru dezvăluirea acestora fiind nevoiţi să aşteptăm evenimentul de miercuri. Conform zvonurilor, ar trebui să ne aşteptăm la un telefon mobil cu ecran de 4,3” cu rezoluţie de 960 x 540 pixeli, 1 GB de memorie RAM şi procesor Qualcomm din familia Snapdragon 400, în timp ce tableta ar trebui să ofere un ecran de 7” si rezoluţie de 1280 x 800 pixeli.

Modelele anterioare ASUS au fost produse cu specificaţii puternice şi un preţ pe măsură, din acest motiv acestea adresându-se şi unui public mai restrâns care şi-a dorit neapărat un hibrid tabletă/telefon, eventual şi cu o tastatură precum cea a modelului original care transforma întreg ansamblul într-un netbook Android. Deşi preţul viitorului Padfone Mini este necunoscut, nu este greu de ghicit că acesta va fi sesizabil mai ieftin, fiind evidentă intenţia ASUS de a testa cu acest concept unic şi piaţa cu o putere de cumpărare ceva mai redusă. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News