Apple iPhone – ecranul mare şi carcasele colorate – noi informaţii

13.06.2013
Apple iPhone - ecranul mare şi carcasele colorate - noi informaţii

Jurnaliştii de la Reuters au aflat din mai multe surse că Apple a luat în considerare folosirea unor ecrane de 4.7” şi 5.7” pentru smartphone-urile sale. Pentru viitoarele modele accesibile ale iPhone-ului, soluţia producătorului include folosirea unor carcase colorate, din plastic. Printre cei care au contribuit cu aceste informaţii se numără şi persoane din lanţul de companii din China ce colaborează cu Apple. Ei au spus că producătorul din Cupertino obişnuieşte să schimbe de multe ori specificaţiile înainte de intrarea în producţie, ceea ce face aproape imposibilă obţinerea unor informaţii clare despre produse.

Începând de anul trecut, zvonurile despre viitoarele modele iPhone au variat în funcţie de sursă, însă au avut şi câteva elemente comune. Ultimele informaţii obţinute de Reuters confirmă lansarea a două smartphone-uri în acest an. Unul dintre ele ar putea fi iPhone 5S, o versiune îmbunătăţită a actualului model. Al doilea telefon Apple ar trebui să fie mai accesibil, având o carcasă din plastic, disponibilă în cinci culori.

iPhone 5 poate să primească un update în această toamnă

Cum la WWDC 2013 nu au fost anunţate telefoane, se presupune că lansarea noilor modele va avea loc în luna septembrie. Producţia va începe în China în luna iunie şi va fi intensificată în luna august pentru a obţine stocul necesar pentru ziua lansării. Modelul ieftin va veni însă mai târziu. Designerii de la Apple nu au obţinut încă nuanţele perfecte pentru un terminal ce urmează să fie lansat la preţul de 99 $ în Statele Unite.

Carcasele colorate ale actualului iPod touch

Este greu de crezut că Apple va lansa, chiar şi peste un an, un smartphone cu ecran de 4.7”. Diagonala de 5.7” ar putea fi potrivită pentru o versiune mai mică a lui iPad mini, nicidecum pentru un smartphone. Pe de altă parte, unii spun că succesul în creştere pe care-l are Samsung i-ar fi inspirat până la urmă şi pe cei de la Apple. Poţi să te impotriveşti trendului, însă atunci când acţiunile scad, unele reguli de design încep să nu mai fie atât de importante.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News