Asa arată iPhone 5 ţinut în mână?

Asa arată iPhone 5 ţinut în mână?

După ce am văzut cum arată un telefon iPhone 5 complet asamblat, acum ne putem face o părere şi despre cum arată acesta ţinut în palmă.

 

Apple iPhone 5 alb Apple iPhone 5 alb - vedere spate
Apple iPhone 5 negru Apple iPhone 5 negru - vedere spate

Noul iPhone cu ecran de 4 inch păstrează liniile generale de design ale predecesorului iPhone 4S, dar nu şi dimensiunile, rezultând o carcasă uşor alungită, posibil mai greu de ţinut în palme şi manevrat. Rămâne de văzut şi cum se vor descurca cu interfaţa touch, redată pe noul ecran wide, cei cu palmele mici şi degete mai scurte decât media. Probabil, la fel ca multe alte telefoane înzestrate cu ecran de dimensiuni mari, iPhone 5 va fi utilizat cel mai bine eliberând una din mâini pentru folosirea interfeţei touch.

Dacă la capitolul ergonomie pierde câteva pucte, aluminiul şlefuit al carcasei de tip unibody contrastează cu suprafeţele din sticlă pentru un impact vizual destul de plăcut, mascând totodată urmele de amprente.

 

Apple iPhone 5 Apple iPhone 5
Apple iPhone 5 Apple iPhone 5

Conform ultimelor zvonuri, iPhone 5 ar putea fi lansat peste doar o lună, în data de 12 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult