Camera de pe Moto G4 Plus a intrat în Top 10 DxO Mark

18.05.2016

Noile Moto G4 şi G4 Plus abia au ajuns în magazinele din India, urmând să apară şi în restul lumii în viitorul apropiat, însă cei de la DxO Mark au publicat deja rezultatele testelor de cameră foto ale dispozitivelor. Se pare că Moto G4 Plus a reuşit să pătrundă în top 10 în clasamentul DxO, oferind performanţă apropiată de cea a unor smartphone-uri mult mai scumpe, precum iPhone 6S Plus şi Nexus 6P.

Moto G4 Plus vine cu o cameră foto cu senzor de 16 megapixeli şi obiectiv cu diafragmă 2.0, lucru care îi asigură performanţă ridicată în condiţii de iluminare scăzută. Cele două tehnologii de focalizare, phase detection şi laser autofocus funcţionează în tandem pentru a realiza imagini clare şi pentru a scădea timpul de focalizare, iar stabilizarea optică aduce de la sine imagini mai clare şi clipuri video mai puţin mişcate. Camera lui G4 Plus a primit scorul de 85 pentru performanţă foto, cel mai mic punctaj fiind acordat pentru performanţa blitz-ului, în timp ce performanţa video a primit 81 de puncte, cu menţiunea că focalizarea putea fi mai rapidă.

Luând în considerare preţul lui G4 Plus, care este echivalent cu aproximativ 200 de euro, cei care îşi doresc un smartphone care să facă fotografii de calitate, dar care au un buget limitat, ar putea să îşi indrepte privirea către acest model. Momentan nu a fost confirmată o dată de lansare pentru cele două modele Moto G4 în afara Indiei.

Citeşte şi Moto G4 şi G4 Plus anunţate oficial. Disponibile de azi în India

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult