Când se anunță seria Galaxy S22 de la Samsung și când ajunge în magazine

11.01.2022
Când se anunță seria Galaxy S22 de la Samsung și când ajunge în magazine

Samsung încă nu a anunțat oficial un eveniment Unpacked pentru lansarea seriei Galaxy S22. Compania abia a lansat modelul Galaxy S21 FE la CES 2022, dar pregătirile pentru lansarea noii serii de smartphone-uri flagship ar trebui să fie aproape gata. Conform presei din Coreea de Sud, s-ar putea să vedem noile telefoane pe la începutul lunii februarie, pe o dată pe care am mai auzit-o și în trecut: 8 februarie.

Galaxy S22 ar putea ajunge în mâinile utilizatorilor înainte de sfârșitul lunii februarie

Digital Daily, publicație sud coreeană, spune că au confirmat cu surse apropiate de Samsung faptul că evenimentul de lansare Galaxy Unpacked unde vom vedea noile smartphone-uri Galaxy S22 va avea loc pe 8 februarie, în timp ce precomenzile pentru acestea vor fi pornite a doua zi, pe 9 februarie. Având în vedere contextul pandemiei de COVID-19, cel mai probabil, acest eveniment va rămâne unul online, fără prezență fizică. Cei de la Digital Daily spun că știu și când vor ajunge aceste dispozitive în magazine, data de 24 februarie fiind menționată.

Aceste informații au mai apărut și în alte leak-uri din urmă cu câteva săptămâni, ceea ce sugerează că informațiile ar putea fi reale. Desigur, aceste planuri se pot schimba în orice moment înainte de evenimentul propriu-zis. Vom putea să confirmăm măcar parțial acest raport abia când Samsung face un anunț oficial în legătură cu Galaxy S22.

Noile telefoane sunt așteptate cu specificații de top, dar din nou în două variante: cu chipset Snapdragon 8 Gen 1 sau cu Exynos 2200. Acesta din urmă ar putea fi semnificativ mai puternic pe partea de gaming, urmând a fi echipat cu un GPU realizat de AMD. Modelul S22 Ultra ar putea fi încadrat în gama Note, cu un stylus integrat în corpul dispozitivului, în timp ce camera sa ar putea debuta o nouă tehnologie numită Super Clear Lens.

sursa: Daily Digital, via Engadget

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult