Coca-Cola pregătește Cola Phone, dorind probabil să recreeze succesul pager-ului din anii ’90

25.01.2023
Coca-Cola pregătește Cola Phone, dorind probabil să recreeze succesul pager-ului din anii '90

Brand-urile de mâncare și băuturi au din când în când câte o tentativă de a intra în zona de tehnologie, de obicei alături de un partener cu prezență deja stabilită în piață. Am mai văzut în trecut scaunul de gaming McDonald’s  sau ochelarii VR ai aceluiași lanț de restaurante fast-food, sau meniul care îți încarcă telefonul. Acum a venit rândul Coca-Cola să intre în această zonă cu noul… Cola Phone. Acesta nu este însă un dispozitiv 100% original, ci pare să fie însă doar o ediție specială a unui telefon deja lansat.

Cola Phone va fi un Realme 10 cu altă carcasă

Coca-Cola a mai activat în zona tehnologiei acum peste 25 de ani, în anii `90, când telefoanele mobile nu erau obligatoriu încă populare, însă o promoție Cola a pus în mâinile multor clienți dispozitive de tip pager de la Philips. Desigur, acestea nu erau tocmai „utile”, întrucât un pager nu poate decât să primească notificări, fără să poată trimite mesaje, dar promoția respectivă s-a dovedit a fi un succes.

pager coca cola philips
foto: OLX

Acum, o imagine cu un telefon Coca-Cola sugerează că, cel puțin în India, compania dorește să creeze din nou o campanie similară. Partenerul ales pentru această promoție pare să fie Realme, un brand foarte popular în această țară. Telefonul ar urma să fie lansat în primul trimestru al anului 2023, deci ne putem aștepta să îl vedem într-o manieră oficială foarte curând. Momentan, tot cea avem este o imagine „scăpată” pe internet în mod neoficial, publicată de leaker-ul Mukul Sharma.

În afară de branding-ul cu Coca-Cola de pe spate, acesta pare să fie un Realme 10 obișnuit. Nu este clar dacă este vorba despre modelul standard sau cel Pro, întrucât din punct de vedere al design-ului, acestea sunt foarte similare. Oricare ar fi cazul, Cola Phone va fi tot un smartphone mid-range care oferă o experiență de utilizare de bază, din toate punctele de vedere.

via Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult