Cum arată noul LG Wing la interior (VIDEO)

25.09.2020
Cum arată noul LG Wing la interior (VIDEO)

Oricât de ciudat ar arăta, LG Wing demonstrează că este un produs util și funcțional, oferind o modalitate comodă de a face două lucruri în același timp.

Venind cu un design îndrăzneț și surprinzător de funcțional, LG pare că a reușit să surclaseze rivalii Samsung și Microsoft, livrând unul dintre cele mai inovatoare produse din acest an. Rămâne de văzut dacă LG Wing chiar va reuși să găsească acceptare în rândul consumatorilor, cifrele de vânzări apărând mai târziu. Cert este că mai nimeni nu și-ar fi imaginat că un smartphone cu asemenea design ar putea să vadă lumina zilei, primind apoi undă verde pentru lansarea la scară comercială.

LG Wing este un telefon ușor de reparat și, probabil, suficient de fiabil

Însă tocmai designul excentric, cu ecran care se rotește în modul landscape și un alt ecran gata de folosit pentru orice altceva, ar putea face din noul produs LG unul cu adevărat memorabil.

Prezentat și pe celebrul canal YouTube JerryRigEverything, LG Wing nu este trecut print testele obișnuite de anduranță, autorul preferând să satisfacă mai întâi curiozitatea fanilor, demontând telefonul pentru a afla ce se află la interior.

Spre deosebire de alte produse „inovatoare”, telefonul nu pare să aibă un design prea complicat, dezasamblarea decurgând fără prea mari emoții, măcar la început. Principala provocare a fost separarea celor două ecrane, mecanismul ce amintește de încuietorile pentru ușă reprezentând o noutate absolută în peisajul smartphone.

În ciuda complexității crescute pe partea mecanică, LG Wing rămâne destul de accesibil pentru eventualele reparații, majoritatea componentelor fiind de tip modular, fixate cu șuruburi și conectori tip panglică.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult