Fotografii clare cu Huawei P30 şi P30 Pro au fost publicate pe internet de către un mare producător de accesorii

08.02.2019
Fotografii clare cu Huawei P30 şi P30 Pro au fost publicate pe internet de către un mare producător de accesorii

Huawei a confirmat deja că lansarea modelelor de top P30 şi P30 Pro nu este atât de aproape pe cât ne aşteptam, deci va urma o perioadă de aproape două luni în care vom continua să primim informaţii neoficiale despre aceste dispozitive. Deja aveam o idee destul de bună despre design-ul celor două modele high-end ale producătorului chinez, însă unul dintre cei mai cunoscuţi producători de accesorii, Spigen, a publicat noi imagini care dezvăluie design-ul acestor modele.

Noile imagini publicate de Spigen prezintă atât Huawei P30, cât şi varianta superioară P30 Pro din toate unghiurile, oferindu-ne o idee destul de bună despre diferenţele între noile modele şi cele de anul trecut. Partea pe care nu o cunoşteam atât de bine era cea din faţă, care pare să adopte un design cu notch de tip „picătură de apă”, unde este amplasată doar camera frontală. Difuzorul pentru apeluri este poziţionat mai sus, iar senzorii frontali probabil pe rama neagră subţire.

Dacă frontal ambele modele sunt similare, pe partea din spate apar diferenţele. Modelul P30 pare să beneficieze de un sistem triple camera, probabil similar cu cel de pe Huawei Mate 20 Pro de anul trecut, însă cu un blitz amplasat în partea de jos. Modelul P30 Pro beneficiază însă de un sistem cu patru camere, primul de pe un smartphone Huawei, însă cu un blitz amplasat în partea dreaptă, alături de noi senzori care momentan nu ştim exact ce fac.

Galerie foto

Zvonurile spun că acolo ar putea fi amplasat un senzor care să ajute o cameră Time-of-Flight (TOF), însă fără detalii concrete nu putem şti cu exactitate. Este interesant însă faptul că modelul P30 standard pare să beneficieze de un jack pentru căşti, ceva ce nici P20 şi nici P20 Pro nu ofereau. Varianta „Pro” cu patru camere nu are această componentă în imaginile de la Spigen.

Lansarea seriei Huawei P30 este programată pentru sfârşitul lunii martie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult