Galaxy M32, livrat în Europa cu un acumulator mai mic decât era anticipat

06.07.2021
Galaxy M32, livrat în Europa cu un acumulator mai mic decât era anticipat

Galaxy M32 este versiunea ceva mai groasă, dar cu autonomie îmbunătățită a lui Galaxy A32 prezentat în luna februarie.

Lansat inițial pentru piața din India, Galaxy M32 ajunge în piața europeană cu un preț mai mare și acumulator mai mic. Trecând de la 6000 mAh la 5000 mAh, putem aștepta o penalizare cu aproximativ 20% a autonomiei obținute. Ne alegem în schimb cu un telefon ceva mai ușor și mai suplu, comparat versiunii pentru India.

În linii mari, Galaxy M32 este asemănător modelului A32, oferind același ecran Super AMOLED Infinity-U, cu rezoluție Full HD+ și diagonală de 6.4 inch. Rămâne de văzut dacă Samusung va păstra rata de refresh la 90Hz, sau va miza pe maximizarea autonomiei bateriei prin folosirea valorii standard de 60Hz.

Telefonul va fi livrat direct cu versiunea Android 11 și promisiunea actualizării la Android 12, cândva la începutul anului viitor.

Galaxy M32  are la bază chipsetul MediaTek Helio G85 și este oferit în două versiuni de echipare, cu 4GB+64GB și 6GB+128GB memorie. Ambele dispun și de slot microSD, încât alegerea unui a sau a altuia ține mai degrabă de preferințe și bugetul disponibil.

Fără mari pretenții la partea de fotografie, M32 vine echipat cu o cameră principală de 64MP, cameră ultrawide de 8MP și încă doi senzori a câte 2MP fiecare, deservind funcțiile Macro și DoF.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult