Galaxy Note 3 Neo apare în câteva imagini oficiale şi primeşte şi un preţ

23.01.2014
Galaxy Note 3 Neo apare în câteva imagini oficiale şi primeşte şi un preţ

Acum zece zile am aflat că Samsung pregăteşte un nou telefon mobil din familia Galaxy Note, modelul urmând să fie însă o combinaţie între curentul Galaxy Note 3 şi mai vechiul Galaxy Note II, adică un produs ceva mai accesibil decât actualul vârf de gamă. Data lansării modelului Galaxy Note 3 Neo se apropie, acesta apărând în câteva imagini de presă şi primind chiar şi un preţ.

Conform imaginilor oficiale, Galaxy Note 3 Neo nu este o combinaţie între cele două modele menţionate mai sus doar din punct de vedere al specificaţiilor. Carcasa acestuia preia spatele din material plastic cu textură care imită pielea pe care l-am remarcat la Galaxy Note 3, însă abandonează marginile striate în favoarea unei rame clasice precum cea a modelului anterior.

Conform SamMobile, terminalul va fi disponibil în curând pentru precomandă în reţeaua unui comerciant belgian, preţul acestui model urmând să fie de 599€. Acesta este cam ridicat şi se apropie prea mult de preţul actual al modelului Galaxy Note 3, însă probabil că acesta va scădea treptat aşa cum s-a întâmplat şi în cazul fratelui său mai mare.

Pentru cei care au uitat, Galaxy Note 3 Neo va oferi, la fel ca Galaxy Note II, 2 GB de memorie RAM, o baterie cu o capacitate de 3100 mAh, 16 GB de memorie internă, o cameră foto cu senzor de 8 MP, cameră frontală de 1,9 MP, un ecran cu o diagonală de 5,5” cu rezoluţie HD şi, bineînţeles, nelipsitul stylus S-Pen.

Faţă de Galaxy Note II, viitorul telefon de la Samsung va folosi însă un procesor Exynos din generaţia a cincea. Neanunţat încă oficial de către Samsung, acesta cip este bazat tot pe arhitectura big.LITTLE de la ARM care a fost folosită şi pentru soluţia Exynos 5 Octa, însă include doar două nuclee ARM Cortex-A15 pe lângă cele patru nuclee Cortex-A7 deja cunoscute.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News