Google Pixel Fold, anunțat oficial. Primele imagini „validate” de Google și primele detalii. FOTO

06.05.2023
Google Pixel Fold, anunțat oficial. Primele imagini „validate” de Google și primele detalii. FOTO

Google pare că a cedat în urma scurgerilor de informații din ultimele săptămâni și a anunțat oficial Pixel Fold înainte de dezvăluirea oficială a detaliilor, programată pentru 10 mai în cadrul evenimentului Google I/O. Desigur, compania nu oferă detalii concrete despre telefon, însă confirmă, în sfârșit, faptul că acesta există, că se numește Pixel Fold și că design-ul este exact cel pe care l-am tot văzut în fotografiile din ultimele câteva zile.

Google Pixel Fold este real și va fi prezentat pe 10 mai

Acest lucru înseamnă că nu știm încă dacă lista de specificații hardware pe care o avem deja este cea finală, însă având în vedere cât de corecte au fost informațiile scurse pe internet până acum, sunt șanse mici să vedem modificări.

Anunțul a fost realizat pe neașteptate, prin intermediul contului de Twitter Made By Google, cel unde sunt prezentate toate dispozitivele hardware ale companiei, de la cele din gama Pixel, până la cele din gama Nest. Tweet-ul include un clip video care demonstrează design-ul telefonului, atât la exterior, cât și cu ecranul deschis, balamaua care conectează cele două părți și sistemul de camere. Tot acest tweet oferă un link către pagina de pe Google Store a produsului și o dată de lansare: 10 mai.

Având în vedere că data și link-ul sunt în același tweet, există șanse mari ca în acea zi să înceapă și precomenzile pentru acest dispozitiv.

Din păcate, acesta cu siguranță nu va fi disponibil în România. Google nu vinde oficial gama de produse Pixel pe piața noastră, dar măcar acum putem intra pe site-ul Google Store pentru a vedea produsul, ceva ce era în trecut blocat în țările care nu au acces. Din păcate, site-ul nu oferă alte detalii noi, ci redă doar o versiune la rezoluție mai mare a clipului în care vedem design-ul telefonului. Acesta este și sursa imaginilor din acest articol.

Pixel Fold unfolded

Cei interesați de Google Pixel Fold se pot înscrie însă pe această pagină pentru a primi notificări cu informații despre acesta imediat ce acestea sunt disponibile.

sursa: Google

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult