Huawei adaugă şapte noi telefoane pe lista celor care primesc update la EMUI 10 cu Android 10

07.01.2020
Huawei adaugă şapte noi telefoane pe lista celor care primesc update la EMUI 10 cu Android 10

Huawei continuă să includă noi dispozitive în programul de testare EMUI 10 bazat pe Android 10, după ce spre finalul lui 2019 a reuşit să lanseze versiunea finală pe multe dintre cele mai populare modele de top şi dispozitivele mai nou lansate pe piaţă. Sistemul de operare de versiune nouă are peste 10 milioane de utilizatori după doar câteva luni de la lansare şi probabil numărul continuă să crească, în special în rândul celor care cumpără dispozitive noi.

Noile modele care vor beneficia de EMUI 10 în versiune beta, cel puţin în China pentru început, vor face parte din seriile Huawei Nova, Honor 20 şi Huawei Enjoy, acestea fiind în principal modele de buget. Compania a promis că va adăuga dispozitive pe lista de compatibilitate cu EMUI 10 pe parcursul anului 2020, ultimele modele urmând a primi update spre jumătatea anului.

Iată lista celor şapte noi smartphone-uri Huawei şi Honor care fac trecerea la EMUI 10 beta:

Februarie 2020

  • Huawei Nova 5
  • Huawei Nova 5i Pro
  • Huawei Nova 5Z
  • Honor 20S

Martie 2020

  • Huawei Nova 5i
  • Huawei Enjoy 10S
  • Honor 20 Lite

Cu siguranţă urmează să vedem şi alte noi dispozitive pe lista celor compatibile cu EMUI 10 în următoarele câteva luni, întrucât Huawei obişnuieşte să aducă cele mai noi variante software şi pe dispozitivele foarte ieftine, asigurând pe acestea cel puţin un an de actualizări.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video