LG lansează Optimus GK, un Optimus G Pro cu ecran de 5″

30.04.2013
LG lansează Optimus GK, un Optimus G Pro cu ecran de 5

Producătorul LG a anunţat lansarea unui nou telefon din seria Optimus G, cel de-al patrulea model fiind similar versiunii japoneze a vârfului de gamă Optimus G Pro, care oferă cam aceleaşi specificaţii cu versiunea internaţională, dar foloseşte un ecran mai mic de 5”.

Noul Optimus GK este bazat pe platforma hardware Qualcomm Snapdragon 600, care oferă un patru nuclee Krait 300 tactate la 1,7 GHz şi nucleul grafic Adreno 320. Ecranul are o diagonală de 5”, panou IPS şi rezoluţie Full HD, restul specificaţiilor incluzând o memorie RAM cu o capacitate de 2GB şi o stocare internă cu o capacitate de 16 GB, care poate fi extinsă cu un card MicroSDXC de 64 GB.

Terminalul oferă o cameră foto cu senzor de 13 MP, care este dublată de un partener frontal de 2,1 MP, ambele capabile de înregistrare 1080p. Conectivitatea lui Optimus GK este extinsă, acesta oferind suport LTE, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 şi NFC.

Terminalul are o carcasă cu dimensiuni de 139.1 x 69.9 x 9.9 mm şi o greutate de 156 de grame, aceasta ascunzând o baterie cu o capacitate consistentă de 3100 mAh. Această variantă a fost aşteptată în cadrul Mobile World Congress 2013, însă lansarea a avut loc abia acum. LG Optimus GK este disponibil deocamdată doar în Coreea de Sud, lansarea internaţională fiind aşteptată undeva până la dezvăluirea viitoarei iteraţii Optimus G 2.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News