Performanțele Motorola Edge si o parte dintre specificații, confirmate cu benchmark-ul Geekbench

15.04.2020
Performanțele Motorola Edge si o parte dintre specificații, confirmate cu benchmark-ul Geekbench

Versiunea mai ieftină a flagship-ului Motorola Edge Plus apare în arhiva cu rezultate Geekbench, oferind un rezumat al principalelor specificații tehnice.

Potrivit datelor prelevate pe data de 14 aprilie, Motorola Edge schimbă chipsetul Snapdragon 865 cu soluția mid-range Snapdragon 765G. În continuare echipat cu un CPU octa-core, telefonul dispune totuși de numai 6GB memorie RAM, jumătate din cantitatea disponibilă pe modelul Edge Plus. Cât despre performanțele oferite, scorul Geekbench de 506 puncte în testul single-core și 1410 puncte în cel multi-core este unul mai degrabă modest, dacă ne raportăm la nivelul unui vârf de gamă.

Pentru comparație, modelul Edge Plus a apărut în catalogul Geekbench cu rezultate de 4106 și 12823 puncte.

Potrivit listei neoficiale cu specificaţi, Motorola Edge va avea o cameră foto principală de 64MP, complementată cu senzori de 16MP wide-angle şi 8MP telephoto. Ecranul de 6.67 inch folosește o rată de refresh de 90Hz și este acompaniat cu o cameră frontală de 25MP. Deocamdată, nu este clar dacă senzorul de amprente este integrat sub ecran, sau va putea fi găsit pe spatele telefonului.

Configurația este susținută cu un acumulator de 4500 mAh, asistat cu tehnologie de încărcare rapidă prin cablul USB-C.

Așteptat cu un preț mult mai accesibil decât modelul Plus, Motorola Edge va dispune totuși de conectivitate 5G, putând fi o alegere interesantă pentru cumpărătorii cu buget mai puțin permisiv.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult