OnePlus 5T a fost confirmat de companie. Telefonul păstrează jack-ul pentru căşti

02.11.2017
OnePlus 5T a fost confirmat de companie. Telefonul păstrează jack-ul pentru căşti

Având în vedere numărul de zvonuri despre un nou model de smartphone OnePlus care ar putea fi lansat anul acesta, era imposibil ca o parte dintre acestea să nu aibă o bază reală. În ciuda faptului că nu a fost nimic anunţat în mod oficial, fondatorul companiei, Pete Lau, a publicat primele imagini cu noul dispozitiv, care descriu câteva elemente de design, confirmând astfel existenţa acestuia. Nu ştim încă dacă noul model va fi numit OnePlus 5T, cum se zvoneşte, sau dacă vom avea de a face deja cu un OnePlus 6.

 

În continuare nu cunoaştem prea multe detalii oficiale despre noul smartphone OnePlus, precum diagonala display-ului, forma acestuia (ar putea fi livrat cu un panou 18:9 fără margini), dimensiunea bateriei sau cantitatea de memorie RAM, însă puteam observa din primele imagini că designul nu va fi radical schimbat faţă de OnePlus 5.

Varianta din fotografie este de culoare gri închis, o nuanţă pe care am întâlnit-o şi pe OnePlus 5, iar spatele dispozitivului este uşor curbat la margini, pentru a fi mai confortabil de utilizat. Difuzoarele sunt în continuare poziţionate undeva în partea de jos a dispozitivului şi sunt acoperite de o grilă cu un singur rând de orificii, iar jack-ul pentru căşti este în continuare prezent.

Pete Lau susţine că decizia pentru a păstra jack-ul audio a fost datorată faptului că peste 70% dintre utilizatorii de OnePlus întrebaţi despre funcţiile cele mai importante la un telefon, au răspuns că preferă calitatea sunetului redat, iar jack-ul de căşti ar garanta libertatea de a ataşa mai multe modele. Faptul că telefonul beneficiază de un port USB Type-C asigură compatibilitatea atât cu modelele cu jack, cât şi cu cele cu mufă Type-C, iar modulul Bluetooth garantează funcţionarea căştilor wireless.

Având în vedere că deja se vorbeşte într-o manieră oficială despre noul smartphone de la OnePlus, cu siguranţă acesta va fi lansat în viitorul apropiat, poate chiar înainte de finalul anului 2017.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult