Oppo Find N2 Flip primește listă preliminară cu specificații

08.12.2022
Oppo Find N2 Flip primește listă preliminară cu specificații

Recent apărut într-o prezentare video neoficială, Oppo Find N2 Flip încă se află la stadiul de prototip, în pregătirea unei lansări oficiale anticipată pentru prima parte a anului viitor.

Potrivit zvonurilor, Oppo Find N2 Flip va fi anunțat pe 14 decembrie drept unul dintre cele mai compacte telefoane pliabile de până acum, echipat cu un afișaj exterior de 3.26 inch. Astfel, ecranul pliabil va atinge diagonala de 6.8 inch (comparabilă unui smartphone convențional cu design candybar) doar în modul extins. Astfel, mecanismul de pliere este desfășurat pe pe orizontală, la fel ca la seria Motorola RAZR.


Însă detaliile exacte ale configurației nu sunt foarte clare, la fel și designul exterior, prototipul apărut în imagini fiind „deghizat” într-o carcasă temporară voluminoasă.â

Între timp, zvonurile par să confirme o configurație de nivel premium, centrată pe chipsetul Dimensity 9000+ livrat de MediaTek.

Oppo Find N2 Flip este așteptat cu o cameră principală de 50MP (Sony IMX766), și cameră ultrawide de 8MP (Sony IMX355). Camera frontală va fi un model Sony IMX709, cu rezoluție 32MP. Procesorul de imagine pare să fie MariSilicon X NPU, întâlnit deja la seria Oppo Find X5 Pro.

Acumulatorul responsabil cu susținerea celor două ecrane OLED va livra o capacitate totală de 4300 mAh, repartizată pe două celule Li-ion (câte una pentru fiecare jumătate de carcasă. Aranjamentul permite o viteză de încărcare de 43W prin conexiune USB-C, suficient pentru recucerea timpului de așteptare la mai puțin de o oră pentru încărcare completă.

Rămâne doar de văzut când va reuși producătorul chinez să livreze noul telefon pliabil în afara piețelor asiatice, planurile inițiale de lansare vizând doar piața din China. Însă după zvonuri recente, s-ar părea că   Oppo Find N2 Flip ar putea ajunge cu stocuri limitate și în ofertele magazinelor europene, în perioada ianuarie-martie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult