OPPO pregăteşte R17 Pro cu o cameră foto inspirată de Galaxy S9

15.08.2018
OPPO pregăteşte R17 Pro cu o cameră foto inspirată de Galaxy S9

OPPO R17 este un telefon impresionant din punct de vedere al design-ului exterior, însă interiorul său ar putea fi dezamăgitor pentru cei care sunt în căutarea unui dispozitiv puternic. Se pare însă că producătorul chinez lucrează şi la o versiune îmbunătăţită a telefonului numită OPPO R17 Pro, care va oferi hardware mai puternic, însă mai interesant este faptul că va integra o cameră foto similară cu cea produsă de Samsung pentru seria Galaxy S9.

Compania OPPO a anunţat în mod oficial pe contul său de Weibo că va lansa în curând modelul R17 Pro, care va păstra cel mai probabil liniile elegante de design ale telefonului dezvăluit în urmă cu doar câteva zile. Acesta nu se va limita la un simplu upgrade de hardware intern obişnuit, ci va adopta o cameră foto cu diafragmă variabilă, funcţia pe care am văzut-o până acum doar pe flagship-urile produse de Samsung.

Se pare că OPPO nu va încerca să facă ceva diferit cu această cameră variabilă, aceasta folosit asemeni modelului de la Samsung valoarea f/1.5 pentru lumină slabă şi f/2.4 pentru lumină puternică. Astfel, R17 Pro ar putea să fie unul dintre cele mai performante telefoane de pe piaţă la capitolul foto, putând oferi atât performanţă ridicată în lumină slabă, cât şi imagini foarte detaliate atunci când condiţiile de fotografiere sunt ideale. Mai mult, cele două valori ale diafragmei vor fi schimbate automat, în funcţie de scena fotografiată.

După impresionantul OPPO Find X şi acum noul R17, compania chineză pare să îşi fi găsit o echipă foarte talentată de designeri. Acest lucru va ajuta producătorul chinez să atragă utilizatorii care s-au plictisit de design-urile plictisitoare pe care le vedem an de an de la companii, iar faptul că investeşte în hardware performant, sisteme de recunoaştere facială avansate şi acum camere de top, nu ar trebui decât să ne bucure de faptul că avem noi concurenţi pe piaţa mondială de smartphone-uri premium, întrucât concurenţa va duce la inovaţie din partea tuturor celor care participă la această „cursă”.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult