Pliabilul Xiaomi MIX Fold 3 apare în primele imagini. FOTO

04.08.2023
Pliabilul Xiaomi MIX Fold 3 apare în primele imagini. FOTO

Știm deja că Xiaomi plănuiește să lanseze în luna august modelul MIX Fold 3, cel de-al treilea dispozitiv pliabil pe format „Fold” al său, iar acum avem și primele dovezi foto că acest model există cu adevărat. Avem pe de-o parte o imagine „oficială”, alături de un screenshot din meniul telefonului, alături de cutia în care acesta va fi livrat. La o primă vedere, nu putem observa foarte multe noutăți față de MIX Fold 2 de anul trecut.

MIX Fold 3 de la Xiaomi va fi lansat foarte curând

Imaginile au apărut pe Weibo, rețeaua de socializare chinezească, și confirmă mai degrabă faptul că telefonul este real și pregătit pentru lansarea din următoarele săptămâni. Se zvonește că Xiaomi a dezvoltat o nouă fabrică numită Smart Factory, care folosește instrumente noi pentru asamblarea acestor dispozitive, special pentru modelul MIX Fold 3. Nu este clar dacă acest lucru înseamnă că au fost reduse sau crescute costurile de producție, lucru care ar putea fi reflectat în prețul dispozitivului.

La fel ca restul de flagship-uri Xiaomi din ultimii ani, și MIX Fold 3 va beneficia de un sistem de camere dezvoltat în colaborare cu Leica. Zvonurile sugerează că acest model va folosi un sistem cu patru camere pe spate: un wide „principal”, un ultra wide și două lentile cu zoom. Vorbim despre un sistem de camere destul de similar cu cel de pe Galaxy S23 Ultra de la Samsung, care, din păcate nu a fost transferat și pe noul Galaxy Z Fold5. Modelul Fold de la Samsung vine tot cu trei camere, la fel ca în trecut, iar capabilitățile lor nu au fost îmbunătățite de la an la an.

xiaomi mix fold 3 front

Imaginea cu telefonul dezvăluie că partea frontală include un ecran „cover” curbat la margini, iar acesta este decupat în zona centrală pentru a găzdui o cameră de selfie. De asemenea, putem vedea doar cele două butoane de pe laterală, dintre care unul pare să fie mai puțin înalt. Acela ar putea fi butonul Power, în care, de obicei, este integrat și senzorul de amprentă, pe dispozitive pliabile.

Din păcate, Xiaomi MIX Fold 3 ar putea rămâne exclusiv Chinei, la fel ca primele două pliabile ale companiei.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult