Primele imagini cu Xiaomi 11T, noua serie de telefoane performante a companiei

02.09.2021
Primele imagini cu Xiaomi 11T, noua serie de telefoane performante a companiei

Xiaomi se pregătește de lansarea seriei high-end de buget „T”, care are loc de obicei în toamnă. Anul acesta, întrucât compania a anunțat că va renunța la brandul „Mi”, ne așteptăm ca această gamă de produse să poarte numele Xiaomi 11T și să includă modelele standard și Pro. Pentru prima dată avem și o idee despre modul în care vor arăta noile telefoane performante ale companiei, întrucât am aflat anterior deja câteva detalii despre hardware-ul lor intern.

Xiaomi 11T adoptă un design diferit față de Mi 11

Xiaomi 11T și 11T Pro sunt așteptate pentru anunț pe data de 15 septembrie, în cadrul unui eveniment online global. Acestea ar putea ajunge astfel în magazine din luna octombrie, fiind pregătite pentru sezonul de sărbători. Noile imagini cu Xiaomi 11T și 11T Pro au fost publicate de 91mobiles și par a fi imagini oficiale de presă, „scăpate” de către companie.

Față de Xiaomi Mi 11, seria 11T schimbă semnificativ modulul de cameră, cu unul neconvențional. Avem de a face cu un modul dreptunghiular de dimensiuni destul de mari, care găzduiește două camere mai mari și o cameră mai mică între ele. De asemenea, în dreapta camerelor se poate observa un modul de focalizare cu laser și un blitz.

Xiaomi 11T

Ecranul pare să fie unul plat, cu un orificiu în partea centrală pentru camera foto frontală. Acesta se zvonește că va fi de tip AMOLED la 120 Hz, față de LCD la 120 Hz, cum oferea Mi 10T anul trecut. Conform zvonurilor, configurațiile hardware vor fi bazate pe procesoare MediaTek de top pentru Xiaomi 11T și Snapdragon 888 pentru Xiaomi 11T Pro, alături de configurații de 8+128 sau 8+256 GB. Sistemele de cameră ar putea folosi senzori de 64 megapixeli de la OmniVision pentru camera principală și Sony IMX355 pentru ultra-wide. Camera din mijloc pare să fie un modul macro cu zoom 3x. Nu în ultimul rând, bateria de 5.000 mAh ar putea fi una dintre primele de pe piață cu încărcare rapidă la 120W.

Detaliile complete vor fi dezvăluite cel mai probabil peste două săptămâni.

sursa: 91mobiles

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult