Realme GT Master Series va oferi capabilități de top cu procesoare mai ieftine

14.07.2021
Realme GT Master Series va oferi capabilități de top cu procesoare mai ieftine

Zvonurile anterioare despre Realme GT Master Series vorbeau despre un parteneriat cu o companie cu vechime din domeniul foto, posibil Kodak, însă noile detalii scăpate pe internet despre acest model sugerează că nu este cazul. Realme pregătește o lansare pentru data de 21 iulie pentru noul model, care va fi livrat în configurații ceva mai „modeste” decât Realme GT-ul disponibil deja pe piață, iar detaliile aproape complete despre noile modele au ajuns deja pe internet.

Realme pregătește anunțul GT Master Series pentru săptămâna următoare

Conform informațiilor disponibile în acest moment, Realme GT Master Series va include două dispozitive: GT Master Edition și GT Master Exploration Edition. Diferențele între ele nu vor fi majore, conform informațiilor scăpate pe internet.

Modelul Realme GT Master Edition va integra un ecran de 6,43” cu un panel AMOLED de la Samsung la 120 Hz. Ecranul este perforat pentru a găzdui camera frontală, în timp ce camera de pe spate vine cu un format popular în ultima vreme: 64 + 8 + 2 megapixeli (wide, ultrawide, macro). Configurația internă include un chipset Snapdragon  778G, 8 GB memorie RAM și 128 sau 256 GB stocare internă.

Se pare însă că și Realme va folosi tehnologia de RAM virtual pe acest model, permițând folosirea a 5GB de stocare pentru a mări capacitatea memoriei la 13 GB. Cu un acumulator de 4.300 mAh și încărcare rapidă la 65W, acest model ar trebui să fie un dispozitiv atractiv, dacă vine la un preț mai mic decât al lui Realme GT în varianta „standard”.

Zvonurile spun că singura diferență notabilă între Realme GT Master Edition și Master Exploration Edition va fi chipset-ul, modelul „Exploration” fiind echipat cu Snapdragon 870.

Este posibil ca zvonurile anterioare despre un parteneriat cu Kodak să facă de fapt referire la următorul model Realme GT2, care este așteptat prin luna decembrie, odată cu anunțul oficial al chipset-ului Snapdragon 895, cel care va înlocui Snapdragon 888 pe piață.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult