Samsung România a publicat o pagină pe care posesorii de Note7 pot afla ce pot face de acum încolo cu telefoanele

14.10.2016
Samsung România a publicat o pagină pe care posesorii de Note7 pot afla ce pot face de acum încolo cu telefoanele
Samsung Electronics a anunţat zilele trecute că a oprit definitiv producţia pentru phabletul Note7. Acum, reprezentanţa din România a companiei a publicat o pagină cu informaţii despre paşii pe care trebuie să îi facă în perioada următoare posesorii de Note7 din ţară. 
 
„Le recomandăm tuturor celor care au deja un Galaxy Note7, înlocuit sau nu în programul global, să nu îl mai utilizeze, să îşi salveze datele şi să închidă dispozitivul. Lucrăm împreună cu partenerii noştri din regiune pentru a implementa un program de înlocuire ce vă va permite schimbarea Galaxy Note7 cu un Galaxy S7 sau S7 edge, împreună cu o diferenţă de preţ”, anunţă Samsung Electronics România. 

Alternativ,  clienţii vor putea opta pentru o restituire integrală a banilor.

 
Detaliile programului de înlocuire vor fi comunicate în mod regulat pe pagina respectivă, dar şi în mod direct către consumatori.
 
Compania are şi un mesaj pe cei afectaţi de incidentul Galaxy Note7: „Ne pare foarte rău că nu ne-am ridicat la înălţimea aşteptărilor pe care le aveţi de la Samsung. Vă mulţumim pentru răbdarea avută în această perioadă şi ne cerem scuze pentru inconvenienţele create.Dorim să reasigurăm toţi clienţii Samsung că Galaxy Note7 este singurul dispozitiv afectat de această situaţie”.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video