Samsung va lansa noua serie de smartphone-uri Galaxy C pe 26 mai

18.05.2016
Samsung va lansa noua serie de smartphone-uri Galaxy C pe 26 mai

Samsung se pregăteşte să lanseze o nouă serie de smartphone-uri, numită Galaxy C, care se va situa, ca preţ, între seriile Galaxy J şi Galaxy A. O invitaţie trimisă de companie către presa din China arată că terminalele vr fi prezentate oficial pe 26 mai, la Beijing.

Potrivit zvonurilor, din seria C vor face parte iniţial două modele: Galaxy C7 (cu ecran de 5,7 inci) şi Galaxy C5 (cu ecran de 5,2 inci).

Citeşte şi: Moto G4 şi G4 Plus anunţate oficial. Disponibile de azi în India

Se pare că ambele versiuni vor avea display cu rezoluţie Full HD şi vor dispune de procesor Snapdragon 617, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de până la 64 GB, camere de 16 MP şi baterii de 3.300 mAh, respectiv 2.600 mAh.

Potrivit zvonurilor, Galaxy C7 va avea, în China, un preţ recomandat de 276 de dolari, iar Galaxy C5 va costa 245 de dolari. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult