Seria Honor 60, confirmată oficial. Va oferi schimbări minore la nivelul de design

Autor: Cătălin Niţu 23.11.2021
Seria Honor 60, confirmată oficial. Va oferi schimbări minore la nivelul de design

Honor 60, noua serie de smartphone-uri mid-range superioare, va debuta pe 1 decembrie, la mai puțin de jumătate de an după lansarea Honor 50 din vară. Compania chineză a făcut anunțul ieri, 22 noiembrie și deja avem și primele imagini cu spatele telefonului. Se pare că design-ul nu va fi semnificativ diferit, păstrând un modul de cameră format din două centre unite într-o „pastilă” în colțul din stânga-sus.

Honor 50 nici nu s-a lansat în toată lumea, dar seria Honor 60 a fost deja confirmată

Seria de smartphone-uri Honor 50 a inclus trei modele: unul standard, un Pro și un SE, iar zvonurile vorbesc despre trei modele și în cazul seriei 60. Totuși, Honor a adus în Europa doar modelul Honor 50 standard, cu o întârziere considerabilă față de lansarea din China. Asta sugerează că s-ar putea să nu vedem Honor 60 prea curând în magazinele din Europa și în special în cele din România.

Chiar dacă Honor 50 a ajuns deja în anumite țări din Europa, brandul chinez încă nu este disponibil oficial la noi în țară. Connect scria săptămâna trecută că Honor plănuiește deja o revenire în România, deci s-ar putea totuși să nu întârzie foarte mult.

După cum știm deja, Honor 50 este practic versiunea cu Google Services a dispozitivului Huawei Nova 9, lansat recent și în România. Cele două dispozitive au un design foarte similar, cât și o platformă hardware aproape identică. Asta pentru că, cel mai probabil, acestea au fost dezvoltate în paralel pe vremea când Honor încă făcea oficial parte din Huawei.

Honor 60 păstrează design-ul, însă cu siguranță va actualiza o parte din componentele interne precum procesorul, opțiunile de stocare și, cel mai probabil camera foto. Imaginile de promovare Honor de până acum pentru seria 60 sugerează o cameră cu performanță foarte bună pe timp de noapte, alături de un mod special dedicat fotografiilor cu cerul înstelat.

sursa: GSM Arena