Seria Honor 60, confirmată oficial. Va oferi schimbări minore la nivelul de design

23.11.2021
Seria Honor 60, confirmată oficial. Va oferi schimbări minore la nivelul de design

Honor 60, noua serie de smartphone-uri mid-range superioare, va debuta pe 1 decembrie, la mai puțin de jumătate de an după lansarea Honor 50 din vară. Compania chineză a făcut anunțul ieri, 22 noiembrie și deja avem și primele imagini cu spatele telefonului. Se pare că design-ul nu va fi semnificativ diferit, păstrând un modul de cameră format din două centre unite într-o „pastilă” în colțul din stânga-sus.

Honor 50 nici nu s-a lansat în toată lumea, dar seria Honor 60 a fost deja confirmată

Seria de smartphone-uri Honor 50 a inclus trei modele: unul standard, un Pro și un SE, iar zvonurile vorbesc despre trei modele și în cazul seriei 60. Totuși, Honor a adus în Europa doar modelul Honor 50 standard, cu o întârziere considerabilă față de lansarea din China. Asta sugerează că s-ar putea să nu vedem Honor 60 prea curând în magazinele din Europa și în special în cele din România.

Chiar dacă Honor 50 a ajuns deja în anumite țări din Europa, brandul chinez încă nu este disponibil oficial la noi în țară. Connect scria săptămâna trecută că Honor plănuiește deja o revenire în România, deci s-ar putea totuși să nu întârzie foarte mult.

După cum știm deja, Honor 50 este practic versiunea cu Google Services a dispozitivului Huawei Nova 9, lansat recent și în România. Cele două dispozitive au un design foarte similar, cât și o platformă hardware aproape identică. Asta pentru că, cel mai probabil, acestea au fost dezvoltate în paralel pe vremea când Honor încă făcea oficial parte din Huawei.

Honor 60 păstrează design-ul, însă cu siguranță va actualiza o parte din componentele interne precum procesorul, opțiunile de stocare și, cel mai probabil camera foto. Imaginile de promovare Honor de până acum pentru seria 60 sugerează o cameră cu performanță foarte bună pe timp de noapte, alături de un mod special dedicat fotografiilor cu cerul înstelat.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult