Și Xiaomi lansează un telefon în ediție limitată, în parteneriat cu Hello Kitty

10.02.2023
Și Xiaomi lansează un telefon în ediție limitată, în parteneriat cu Hello Kitty

În ultima perioadă apar din ce în ce mai multe versiuni speciale de smartphone-uri, în parteneriat cu diverse brand-uri. Chiar astăzi am auzit despre lansarea unui Samsung în parteneriat cu BMW, iar Realme a lansat un telefon „Coca-Cola”, așa că un model Xiaomi Civi 2 cu Hello Kitty nu pare deloc ieșit din comun. Se pare însă că multe dintre aceste modele vin exclusiv pe piețele din Asia, precum China, Coreea de Sud, Japonia sau India, și mai puțin în restul lumii.

Xiaomi Civi 2 Hello Kitty nu oferă prea multe elemente personalizate

Xiaomi Civi 2 este un smartphone din gama de medie, echipat cu chipset Snapdragon 7 Gen 1, printre puținele din piață care beneficiază de această platformă hardware de la Qualcomm. Cu 12 GB RAM și 256 GB stocare, acesta pare să fie un telefon din gama mid-range superioară, care folosește și camere destul de performante, cu un senzor de 50 megapixeli principal pe spate.

Parteneriatul cu brandul japonez Hello Kitty pare să fie centrat în jurul Valentine’s Day, cutia în care vine telefonul fiind de culoare roșie, cu logo-ul celebru al brand-ului și cu un spate decorat cu multiple „pisicuțe” roz.

hello kitty xiaomi civi 2

Nu par să existe foarte multe alte elemente personalizate în cutie, însă la prețul de 2.799 yuan, adică aproximativ 400 de euro și cu doar câțiva euro mai mare decât cel al variantei standard (2.699 yuan), nu te poți aștepta la foarte multe bonusuri.

Din păcate, telefonul pare să fie disponibil doar în China. De altfel, modelul Civi 2 nici măcar nu este lansat oficial în Europa. Poate că dacă vom primi o versiune oficială a acestui model, sub alt nume, poate Xiaomi 13 Lite sau un Redmi sau POCO, vom primi și această ediție specială. Până atunci însă, avem confirmarea că Xiaomi 13 Pro va fi oficial anunțat în Europa duminică, 26 februarie, cu o zi înainte de debutul târgului de tehnologie Mobile World Congress.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult