Smartphone-urile Realme 7 Pro și Realme 7 au fost lansate în România

08.10.2020
Smartphone-urile Realme 7 Pro și Realme 7 au fost lansate în România

Smartphone-urile Realme 7 Pro și Realme 7, noile vârfuri de gamă ale producătorului chinez, sunt disponibile pe piața din România.

Cele două telefoane vin cu baterii de capacitate mare și încărcare foarte rapidă.

Realme 7 Pro are un acumulator cu capacitate de 4.500 mAh, care dispune de tehnologie de încărcare foarte rapidă (65W), dar nu oferă încărcare wireless. Potrivit producătorului, bateria se încarcă complet, de la zero la 100%, în 34 de minute.

Smartphone-ul este echipat cu chipset Snapdragon 720G, display AMOLED, produs de Samsung, cu diagonala de 6,4” (rezoluție FHD+), 8 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 128 GB (plus slot pentru carduri micro-SD). Realme 7 Pro dispune de sistem quad-camera (senzori: main de 64 MP, ultrawide de 8 MP, macro de 2 MP, portret de 2 MP) și de cameră pentru selfie-uri de 32 MP.

Senzorul de amprentă este încorporat în display.

Citește și: Realme 5i review – concurență pentru Xiaomi pe segmentul de buget

Realme 7 are baterie de capacitate mai mare (5.000 mAh), dar vine cu viteză de încărcare mai mică (30W). Telefonul are ecran LCD de 6,5”, cu rată de împrospătare de 90 Hz și rezoluție FHD+, include chipset MediaTek Helio G95, folosit pe modele de gaming, ansamblu de patru camere pe partea din spate (senzori: main de 48 MP, wide de 8 MP, macro de 2 MP, portret de 2 MP) și cameră frontală de 16 MP.

Realme 7 este disponibil cu 6/8 GB memorie RAM și cu capacitate de stocare internă de 64/128 GB. La fel ca și versiunea Pro, terminalul dispune de suport pentru carduri micro-SD. Pe acest model, senzorul de amprentă a fost încorporat în butonul Power, la fel ca pe ASUS ZenFone 7 Pro.

Citește și: Review Realme Buds Q – căști true wireless de buget cu caracteristici tehnice surprinzătoare

Realme susține că ambele modele au fost certificate, pentru fiabilitate, de reputata organizație germană TüV Rheinland.

Cei care precomandă modelul Realme 7 Pro în perioada 7 – 15 octombrie 2020 primesc cadou brățara de fitness Realme Band.

Realme 7 Pro are prețul recomandat de 1.400 de lei, iar Realme 7 costă 950 de lei în versiunea cu 6 GB memorie RAM și 1.100 de lei în varianta cu 8 GB memorie RAM.

Sursa: Realme

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult