Urmărește LIVE lansarea Samsung Galaxy Z Flip5 și Fold5. VIDEO

26.07.2023

Seria de dispozitive Galaxy Z pentru anul 2023 este aproape aici. Astăzi, 26 iulie, Samsung va prezenta noile modele Galaxy Z Flip5 și Fold5 în cadrul unui eveniment Galaxy Unpacked, care va avea loc pentru prima dată după mulți ani la Seul, capitala Coreei de Sud, țara de origine a companiei. Cele două smartphone-uri au apărut în diverse leak-uri în ultimele câteva săptămâni, însă, așa cum ne-am obișnuit și în anii precedenți, ne așteptăm la câteva surprize din partea Samsung, care nu au apărut în leak-uri.

Samsung ar putea pregăti și alte câteva surprize, pe lângă telefoanele pliabile

Puteți urmări live evenimentul de prezentare, chiar din acest articol, apăsând play pe căsuța video din partea de sus. Evenimentul începe la ora 14:00 a României și este transmis live pe YouTube, și chiar și pe site-ul oficial Samsung (în cazul în care aveți YouTube-ul blocat pe internetul de la birou).

Probabil cele mai așteptate îmbunătățiri din partea fanilor sunt cele la nivel de design. Galaxy Z Flip5 ar putea fi vedeta acestui an, cu un ecran exterior mai mare (dar nu la fel de mare precum cel de pe Razr 40 Ultra), și cu o nouă balama, care permite închiderea telefonului complet. De altfel, acest design de balama ar putea fi adoptată și de Fold5, care pare însă că ar putea primi mai puține upgrade-uri semnificative la alte capitole.

Zvonurile vorbesc și despre noi tablete din gama Galaxy Tab S9, însă nu știm încă dacă Samsung le va prezenta odată cu telefoanele pliabile sau dacă acestea vor primi un anunț separat.

Anul trecut am primit însă alături de Galaxy Z Flip4 și Fold4 și ceasuri din gama Galaxy Watch5, deci nu ne-am mira dacă am primi informații și despre o nouă generație de smartwatch-uri Samsung, Galaxy Watch6. De altfel, acesta pare să fie ultimul eveniment Unpacked important al anului, deci vor fi puține ocazii pentru a lansa astfel de dispozitive în următoarele luni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult