Vicepreşedintele diviziei Samsung Display declară remediate problemele care au întârziat lansarea Galaxy Fold

19.06.2019
Vicepreşedintele diviziei Samsung Display declară remediate problemele care au întârziat lansarea Galaxy Fold

Spectaculoasă în primele zile, lansarea telefoanelor pliabile Galaxy Fold s-a transformat într-un veritabil fiasco după ce jurnaliştii care au primit exemplare Galaxy Fold pentru testare au raportat rând pe rând defectarea subită a ecranului pliabil.

Fără soluţii rapide la îndemână, Samsung a suspendat  livrările programate să înceapă câteva săptămâni mai târziu, anulând în cele din urmă cu totul comenzile rămase în aşteptare. Profitând de răgazul primit, şi rivalul Huawei decis să întârzie livrarea propriului smartphone pliabil Huawei Mate X până în luna septembrie, fără a oferi alte explicaţii cu privire la motivul exact.

Probabil, sesizând oportunitatea de a recupera startul ratat, vicepreşedintele diviziei Samsung Display Kim Seong-cheol a declarat că problemele de fiabilitate reclamate până acum au fost  remediate, Samsung urmând să relanseze modelul Galaxy Fold în viitorul apropiat.

Declaraţia făcută în cadrul unei conferinţe ţinută la Seul nu include o dată precisă de lansare  sau termen de livrare. Cel mai probabil, Samsung va încerca să distragă atenţia de la rivalul lui Huawei relansând modelul Galaxy Fold cu puţin înainte de finalul acestei veri.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult