Vivo X50 Pro, telefonul cu stabilizare gimbal, apare în noi imagini cu X50

26.05.2020
Vivo X50 Pro, telefonul cu stabilizare gimbal, apare în noi imagini cu X50

Vivo X50 Pro a apărut săptămâna trecută pe internet, echipat cu o tehnologie impresionantă: stabilizare gimbal. Acest detaliu s-ar putea dovedi a fi un mare pas înainte pentru fotografia pe telefon, și ar putea fi doar unul dintre atuurile telefonului. Astăzi avem noi imagini cu Vivo X50 Pro, dar și cu modelul X50 „standard”, cât și primul test de performanță. Acesta din urmă confirmă că avem de a face cu un dispozitive echipate cu un procesoare de top.

Noile imagini cu Vivo X50 Pro dezvăluie design-ul exterior

Am văzut în trecut imagini neoficiale modelul Vivo X50 Pro, însă noile imagini confirmă design-ul complet al telefonului. Avem de a face cu un dispozitiv premium, cu ecran curbat și un mic orificiu pentru camera foto frontală. Capacul din spate spatea al telefonului este destul de simplu, în afară de modulul de cameră de dimensiuni mari.

Informațiile de până acum sugerează stabilizarea gimbal de pe Vivo X50 este de cinci ori mai voluminoasă decât cea tradițională. Astfel, camera foto principală este amplasată în partea de sus, deasupra celorlalte. Camerele secundare sunt apoi aliniate sub aceasta, în timp ce o cameră cu zoom periscopic se regăsește în partea de jos.

Vivo X50 Pro black landscape

Imaginile dezvăluie și faptul că telefonul folosește un blitz dual-LED, cât și un senzor de amprentă în ecran. De altfel, Vivo a fost prima companie care a folosit această tehnologie pe modelul Vivo X21 UD în 2018.

Telefonul este așteptat în configurații 8+128 GB și 8+256 GB, cu o cameră principală bazată pe senzorul Samsung GN1. De asemenea, camera cu zoom ar putea folosi un senzor de 48 megapixeli, lucru care ar putea extinde capabilitățile de mărire a subiectului peste capabilitățile optice ale obiectivului periscopic prin zoom hibrid.

Modelul X50 standard va folosi hardware mai modest

Avem acum și primele imagini cu Vivo X50, modelul de bază al seriei. Acesta pare să folosească un design similar pentru cameră, însă aceasta este semnificativ mai mică. Astfel, este greu de spus dacă și acest model va folosi stabilizarea gimbal de pe X50 Pro. Compania chineză încearcă însă să păstreze liniile de design ale camerei, integrând un senzor de adâncime în partea de jos, în locul zoom-ului periscopic.

Vivo X50 blue landscape

Ecranul lui X50 este de asemenea diferit, acesta adoptând margini necurbate. Acesta pare însă să fie tot de tip OLED, fiind echipat cu un senzor de amprentă în ecran și cu o cameră foto într-un mic orificiu în colțul ecranului.

Vivo X50 „standard” a apărut și în baza de date Geekbench, iar acest model pare să fie echipat cu un chipset mid-range. Este vorba despre un model Qualcomm la 1,8 GHz, iar scorul de 615 Single-Core și 1.909 Multi-Core sugerează că este vorba despre Snapdragon 765. Și acest model este echipat cu 8 GB memorie RAM.

Vivo X50 geekbench

Când se lansează Vivo X50 și X50 Pro

Prezentarea oficială a telefoanelor Vivo X50 este așteptată săptămâna viitoare, pe 1 iunie. Lansarea este pregătită momentan pentru piața din China, unde probabil că vor fi disponibile la vânzare la câteva zile distanță. Este greu de intuit acum dacă telefoanele vor ajunge și în Europa.

(via GSM Arena)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult