Un actor de filme pentru adulţi a dat fostul angajator în judecată după ce a fost numit „negru” în timpul filmărilor

Un actor de filme pentru adulţi a dat fostul angajator în judecată după ce a fost numit „negru” în timpul filmărilor

Un actor de filme pentru adulţi a dat în judecată fostul angajator, compania DF Productions. Maurice McKnight, care foloseşte numele de scenă Moe the Monster, a fost numit „negru” de două ori în timpul unei filmări de către partenera lui, o femeie albă. Actorul a declarat că i-a cerut echipei de producţie să nu includă cadrele în care era numit negru în materialul final.

Dorinţa lui McKnight nu a fost respectată, iar după câteva luni actorul a descoperit pe internet clipul video în care apăreau cadrele respective.

El a spus că nu şi-a dat acordul pentru a fi numit „negru” în timpul filmărilor, deşi a fost întrebat de două ori de fostul şef, James Camp, dacă ar fi de acord cu aşa ceva. Camp ar fi insistat ca acest cuvânt să fie folosit, deoarece fanilor „le-ar plăcea”. „I-am spus: ‘Nu, nu îmi place cuvântul’”, a spus McKnight.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult