Navighează pe reţele de socializare folosind tastatura

26.02.2015
Navighează pe reţele de socializare folosind tastatura

Navigarea site-urilor de socializare poate deveni obositoare folosind doar mouse-ul într-un browser de PC. Ce nu ştiu mulţi dintre utilizatori este faptul că majoritatea serviciilor online oferă şi posibilitatea de a folosi scurtături din tastatură pentru a accesa funcţiile de bază precum crearea unui nou articol şi trecerea la articolul următor. Site-ul setupablogtoday.com a realizat un infografic foarte util care listează scurtăturile din taste pentru cele mai populare reţele de socializare din lume.

Întrucât sunt foarte multe scurtături, sugerăm să salvaţi o copie a imaginii undeva şi să o păstraţi la îndemână până când vă familiarizaţi cu acestea. Fiecare serviciu în parte are particularităţile sale, aşa că sigur va exista o perioadă de acomodare cu fiecare în parte. Reţelele de socializare alese pentru acest infografic sunt Facebook, Twitter, YouTube, Tumblr, Google Plus şi YouTube.

Scurtături din taste pentru reţele de socializare. Click pe imagine pentru versiunea mare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult